torstai 23. toukokuuta 2013

Bon Jovia yms

Eilen tuli vietettyä ilta kahden kaverin kanssa Raiderissa piti olla Bon Jovi teemanen visa mut eihän siel sit ollu kun kaks kysymystä Bon Joviin liittyen meh. Mukavaa kuitenki oli saatiin hyvät naurut kun kukaan ei tiennyt kuka tämän vuoden miss suomi on!

Bon Jovia tosiaan meen sunnuntaina kattoon! puolet elämästä kuunnellut yhtyettä sellaiset 12 vuotta jo! joten sunnuntaita odotan innolla!

Aamulla tulikin lueskeltua sitten uutisia ja Miina soittikin mulle myös desuconin lattiamjotuksesta joten eipä nyt sinne mennä kun on niin kallis tulee ajaminen edestakaisin paljon halvemmaksi erilainen coni siis taas tiedossa!

mutta noista uutisista en mä tiedä mua ei kiinnosta nuo ikävät uutiset yhtään. Kiinnostavinta mitä uutisista löydän niin on kuninkaallisiin liittyvät jutut häät tai muut vastaavat mukavat asiat! haluaisin vain lukea iloisia uutisia! ei tätä varten olisi kehitelty jotain omaa lehteä?

Codexin asua en tänään oo saanu eteenpäin tehtyä mutta enköhän ensiviikolla sitten saa pitäisi myös rakkaalle valmistaa synttärilahjaa joten varmaan sen ensiviikolla sitten aloitan! 

Eilen piirtelin nopeasti tämmöisen ootan innolla Turun keskiaika markkinoita ja jonkin sortin mekko sinne pitäisi kehitellä ehkä teen jotain tämän tyylistä sitten sinne!

Loppu illan varmaan pelailen veljen kanssa ja olisi tossa itsellä yhä miljoona peliä kesken jotka pitäisi hakata läpi :)

perosna 4
silent hill 2 ja 3
alan wake
skyrim
catherine
sengoku basara
samurai warriors 2 ja 3
warriors orochi
lego lord of the rings
dead space
fear 2
resident evil 6 vaikeimmilla vaikeus asteil tarvitsisin vain kaverin tähän !!! koska en tosiaan halua pelata botin kaa  kattelisi varmaan aina vain sivusta kun kuolee
ja lisää näitä vielä on! so much video games <3

2 kommenttia:

 1. Residentto Eevilu on sarjana kokenut sellaisen inflaation, että ei taida kaksi pelaajaakaan pelastaa kurjuudelta. ;__;

  Mutta silti tuon listan perusteella on teikäläisen pelimaku korkealla tasolla. Ainakin jos tykkää Silent Hill kakosesta, niin ei voi olla kuin tosi jees.

  Regards, random internet traveler.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep eihän noille vanhoille mikään vedä vertoja silti pidän jossain määrin noista uusistakin jotain hyvää niissäkin kuitenkin

   Poista