tiistai 28. toukokuuta 2013

Cosseja, lateksia ja chompsky tonttu.

Eilinen ilta tuli taas pelailtua killan kanssa Left 4 Dead 2, Dark Carnival ja Swamp fever oli siis seuraavaks tiedossa! Advanced oli taas vaikeustasona meille pitäs varmaan kohta yrittää läpi täl porukal sit vaikeimmalla kun hyvin sujuu nuo tasot ja kun survivaliakin on hakattu aika paljon.

Mun suosikki kampanja on tosiaan tuo Dark Carnival se on vaan jotenki niin paras!
Peli onkin hyvä alottaa Boomer bileillä


Iki on mun virallinen parantaja

Ylijumalal kun ei ollu viel chompsky saavutusta saanu niin pitihän se napata mukaan

tärkeintä on huolehtia että chompsky on mukana aina turvahuoneseen mentäessä, ei kavereilla niin väliä! ja se muuten tuijottaa pelottavasti ihan oikeasti


pillereiden voimil vuoristorataa

se tunne kun tankki jahtaa kaikkia vuoristoradas ja sitten juuri kun oot pääsemmäs painaa nappulaa niin smoker tai jockey tulee ja tiputtaa alas!


Bondage charger


fiinalista en sitten kerennytkään nappailee screenshotteja kun oli niin kuumottava finaali!

  

Eikä muuten ylijumala saanu sitä saavutusta kun pesusieni vei chompskyn helikopteriin. Koko Dark carnevalin ajan viel höpötettiin et ylijumalalla pitää olla chompsky sit kun menee helikopteriin, se on tää reilu kilta meininki!


Tää päivä onkin mennyt sit ommellessa papalle lyhensin housuihin lahkeet, kilttiä alkanut suunnittelee, cossia varten hameeseen tein kaavat ja samoin yhteen cyber gootti toppiin jota olen tekemässä. Ensimmäistä kertaa ompelin lateksia ja tuokin on aivan ihana materiaali!

korsetti on valmis tosiaan tuohon codexin asuun WOO!


tosiaan punaset osat tuos on lateksia ja muuten tekonahkaa paitsi keskelle eteen tulee kaitale normi mustaa trikoota ja samoin takakappale kokonaan


 

Tämmöistä siis tänään ja huomenna inssi ja pikkasen jännitää mut uskon et se hyvin menee kun opettaja on antanut hyvää palautetta ja sanonut että rutiini puuttuu onneks on aamulla vielä ajotunnit niin ei kylmiltään tartte lähtee ajokokeeseen!

Jännittää jännittää samoin myös jännitän hieman tuota nordic cosplay championship jutskaa olisi se ihana päästä närconiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti