keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Eilisestä ja mitä tänään tiedossa

Iltapäivä tuli eilen pelailtua hetken aikaa Pesusienen kanssa Dead Islandia ei ehkä sieltä parhaimmasta päästä zombi peleissä mutta silti ihan mielettömän hyvä! ihan hauskaa ajan vietettä ja tuntuu siltä että killan kesken aina jossain vaiheessa meidän tie johtaa Dead Islandiin, joko joku hokee muiden pelien aikana whooooo champagne tai so much blood....

We' Re Doomed! tuosta lauseesta mulle tulee vain mieleen aina Cannibal the Musical leffa suosittelen vilkaseen yks parhaimmista komedioista mitä oon nähnyIkipelaaja liittyi sitten mukaan ja pelailtiin Borderlands 2 jonkin aikaa, esteettisesti hieno peli ja huumori on mahtavaa. Ihan alussa kyllä ollaan tuossa, mutta sieluni on taas viety!


Yöllä tulikin sitten hieman murehdittua omaa yksinäisyyttä ja kaukosuhdetta, Teemu on aivan ihana ja just sopiva mulle! ei kato mua silmät pyöreenä kun rakastan videopelejä tai kun harrastan cosplayta! on myös yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat mitä arvostan todella paljon ja on puhuttu että jossain vaiheessa sitten muutettaisiin yhteen ja tätä odotankin paljon!

Mutta tosiaan kun asun yhä kotona porukoiden tykönä (elämä ollut vähän hektistä eikä oo menny ihan suunnitelmien mukaan jatko opiskelut tai työn saaminen.) niin Teemu on oikeastaan sitten ainoa jota näkee vapaa-ajalla porukoiden ja veljen lisäksi joten kyllä aika herkästi itellä tulee ikävä. On mulla pari kaveria joiden kans käydään aina superpäivänä leffassa tai katellaan viikonloppusin leffoja. Tätä vain on tosiaan se 1-2 kertaa kuukaudessa ja äijiähän kaverit tosiaan ovat.  Hienoja tyyppejä kyllä nuo meidän killan jäsenet ja nuo kaks joiden kanssa leffoja katellaan. Sitä en tosiaan kiistä ja itku nauruthan mää saan täällä  killan ja leffa herrojen takia ootte huippuja!

Onhan mulla kyllä ikävä Käva09 naisia myös!

Tästä päivästä tosiaan hieman....aamulla oli ajotunnit toiseksi viimeiset!!! Ensiviikolla sitten inssi ja loput ajot ihan pieniä virheitä on enää ja opettaja sanoikin että tieto ja taito kyllä löytyy että ainoa mikä puuttuu niin on se rutiini, että uskaltaa päästä mut ajokokeeseen! jännittää kyll ihan simona!

Tänään käydään sitten myöhemmin ostamassa veljen puvun takkiin kankaat mukava tehdä omalle pikku veikalle puvuntakki kun pääsee ysiltä.

plus mun cossit alkaa oleen pian valmiita kesän Desuconia varten :)

vielä pitäisi sitten lattiamjotus saada 4 henkilölle tuonne, toivon mukaan infotaan tuosta pian!
 Sauna Open Airiin pitäisi myös ostaa lippu ja ajattelin myös hankkia Lumoukseen lipun ja käydä vilkaisemassa vihdoin ja viimein minkämoinen tapahtuma on kun 3 vuonna peräkkäin jo missanut tuon!!

Olen melkein oikea poika! tilasin itelleni uuden peruukin tätä cossia varten, Yosuke Hanamura siis persona 4:sta aivan ihana hahmo vai pitäskö mun olla Ron Weasley?

Peruukkiin ompelin tuon pannan kiinni ja softiksesta tosiaan tehty tuo
Tähän proppiinkin oon tosi tyytyväinen vaikka pari asiaa teksinkin tästä uudelleen ja paremmin jos uusiksi alottaisin alusta.Käteen tulee tuommoiset koristeet nauha vain puuttuu :)

tuo vinonauha on ihan hirveetä ei siis satiinia vaan sellasta kamalaa kultasta ei enää ikinä tuommoisen ompelua!

Kohta siis on myös tuo korsetti valmis! kamalin korsetti mitä oon ikinä tehny mut cossiinhan tämä tulee


1 kommentti:

  1. Dead Island on rentouttava lomaparatiisi, kun ei jaksaisi pelata mitään, mikä vaatii yrittämistä. Boxilla 120 tuntia pelattuna, ei puutu kuin yksi achi(sytytä 5 tuleen ja räjäytä sen jälkeen), ja puuceelläkin on kellotettu jo parikymmentä tuntia. Rikerin lisäri oli onnistunut kerronta mikrofonin toiselta puolelta, lisäsi hieman inhimillisyyttä pahikseen.

    Who Do You Voodoo, bitch?!

    VastaaPoista