tiistai 21. toukokuuta 2013

Olen jo pitkän aikaa miettinyt oman blogin aloittamista....

Useampi vuosihan tähän meni!
Monta vuotta tässä jo ajatellu että oman blogin pitäminen olisi ihan mukavaa ajan vietettä kun yksin kotona suurimman osan ajasta vietän ja dataamalla (teen tietenkin ohella paljon muuta! ompelua, piirtämistä, pelaan jne)

Haluaisin myös tuoda enemmän tekeleitäni (ompeluksia, piirroksia maalauksia yms) julki ja omia mielipiteitäni moniin asioihin minkälaista elämä on työttömänä, kun kaverit asuu kaukana ja jutellaan vain netin kautta, minkälaista on olla kaukosuhteessa ja vielä se että minkälaista on kun naisena kuulut äijä porukkaan eikä naispuolisia ystäviä juurikaan ole.

Aamupäivä kului musiikkia kuunnellessa ja hieman siivoillessa, iltapäivällä sitten taas The Killan kanssa pelailemaan steamissa

vuosi sitten vielä ajattelin etten tietokoneella alkaisi pelaamaan ja että pitää olla konsoli mutta tämähän on todella mukavaa varsinkin kun on tosi hyvät tyypit joiden kanssa pelata!

Eilen tuli pelailtua pitkästä aikaa Left 4 Dead 2 sain taas hyvät naurut ikin kirveen pitämisestä


2 kommenttia:

  1. Koska blogissa on paljon peliasiaa niin en voi muuta todeta kuin että oikeaan ratkaisuun päädyit perustaessasi tämän paikan! Tsemiä blogin jatkolle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 se on kuitenki semmone mihin mää kulutan paljon aikaa ja kun pidän pelaamisesta paljon kaikean muun ohella niin miksipä ei siitäkin sillon tällön kirjottelisi!

      Poista