maanantai 27. toukokuuta 2013

Viikonlopusta

Perjantaina Teemu tulikin sitten tännepäin käymään kateltiin leffoja koko ilta. Millenium trilogia aloteltiin.

Lauantaina sitten poikettiin markkinoilla. Eipä siel mitään kummosta ollut mut jäätelöt käytiin syömässä ja metrilakuja tietenkin tuli ostettua!
Osti tuo yks hassu mulle tämmösen sit markkinoilta <3


Lauantai illasta sitten mentiin Teemun kanssa isosiskoni tykö hoitamaan koiria. Kauhuleffoja katseltiin urakalla sitten, Viimeinen talo vasemmalla, Cabin fever 2 ja verisempi viikonloppu, tuo Viimeinen talo vasemmalla on kyllä yks mun suosikki leffoista pakko katsoa se aina loppuun! 

Sunnuntai menikin sitten vain jännittäessä keikkaa ja tuli siinä ihan itkeskeltyä onnesta!

ISO KIITOS BON JOVI! ne lavasteet oli niin upeat!!! ja muutenkin ihanaa kun soittivat uudelta levyltä kappaleita, tykkään kyllä niistä vanhoistakin kappaleista paljon mutta tykkään kyllä näistä uusistakin yhtä paljon!

meillä oli äiten kanssa myös hyvät paikat kentällä!
Jon <3

Kyllä sitä keikalla tippa linssiin tuli pariinkin otteeseen In these arms oli ihana, someday I'll be saturday night, oli myös mukavan rauhallinen ja ite tykkäsin tosi paljon kun alottivat tuolla Water made me kappaleella Ihanaa kun olivat Tampereella.

Yli huomenna onkin sitten inssi ja ensi viikolle tuli pari kutsua valinta kokeisiin joten toivon mukaan saan syksylle opiskelu paikan! Vaatturi puolelle tai muotoiluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti