sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Castlevania lords of shadow

Hieman meni juhannus haikeissa merkeissä perjantaina kun kotiuduin sain kuulla siskolta et siskon collie Lola joka meidän perheen jäsenenä ollu semmoset 15 vuotta niin kuoli nyt vanhuuteen tossa torstai aamun. Mulle tää oli raskas paikka vaikka siskon koira tuo on ollutkin mut tultiin sen kaa juttuu tosi hyvin ja muistan kun joskus sitä itki sydän suruja tai muuta ja jos Lola oli paikalla niin se sitten tuli tosiaan viereen ja oli sit tukena ja turvana. On ikävä tuota koiraa se oli myös omanlaisensa hienostelija neiti ja välillä erittäin hölmö, mutta toivon mukaan sillä on nyt hyvä olla <3

Tänään tosiiaan tätini tuli englannista ja on täällä hetken aikaa miesystävänsä kanssa ihana kun saa oikeasti puhua englantia britin kanssa!

Muutama tunti sitten myös aloitin Castlevania lords of shadow pelin jonka ostin muutama kuukausi sitten enkä vielä ollut tätä aloittanut.
Pelihän alkoi tietenkin perustutoriaaleilla miten pelissä taistella ja pääsinkin heti listimään ihmisusia no tuo upposi kyllä heti miten minuun juoni on ollut näin parin kappaleen ajan erittäin mielenkiintoinen ja toisekseen tykkään myös siitä kuinka tulee hieman mieleen Prince of Persia. paljon hyppimistä ja kiipeilyä pelissä. Vaikeistaso on nyt tällä hetkellä helpoin itsellä kun en tiennyt minkämoista peliä odottaa voisi tämänkin kyllä hakata läpi vaikeimmilla vaikeusasteil.
Suosittelen kyllä niille jotka Prince of Persiasta pitävät ja siihen mukaan örkkien listimisestä. Plus hahmojen suunnittelu on omasta mielestäni onnistunut hyvin. Olisi tietenkin mukava jos tästä jotain videota voisin postata mut mulla ei ole tohon mitään välineitä millä nauhottaisi konsoli pelien pelaamiset olisi ihan mukavaa.

Cosplaysta pidän myös pientä taukoa nyt tässä Traconiin on kuitenkin vielä hetki aikaa ja Sinne tosiaan olen tekemässä ainakin tuon Taurielin tulevasta Hobitti elokuvasta.Pelin päähenkilö Gabriel. Tuo asu on vain jotain mikä olisi myös erittäin siisti tehdä cossina ehkä en kylläkään itselleni tekisi kun niin hento olen!

2 kommenttia:

  1. Oh my..Taurel *__* <3 Ooo.. I'm so gonna catch(and take a picture of) you~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saa tulla moikkamaan! ^^ ryhmään tulee myös ainakin Thranduil ja ehkä Legolas :)

      Poista