tiistai 18. kesäkuuta 2013

Elokuvista Lieksa! ja Numero 23.

Elikkäs eilen tuli katseltua pari leffaa.
Ensimmäistä kertaa katsoin elokuvan sen tunnarin perusteella, voisin näin useamminkin tehdä!
Kyseessä siis oli tämmöinen suomalainen leffa kun Lieksa! Muttama vuosi sitten en yhtään välittänyt suomalaisista elokuvista ja ei ollut kiinnostusta suomalaisia leffoja katsoa. Nyt vasta olen löytänyt todella hyviä elokuvia suomalaisistakin ja tosiaan tämän Lieksa! elokuvan katsoin vain sen takia että tuo Nightwishin-While your lips are still red kappale soi leffassa ja on yks semmosista kappaleista joka koskeettaa mua paljon siitä tulee jotenki kaunis, hento, herkkä ja hajoavainen olo.

Juoni itse asiassa leffassa on aika jännä tai omaan makuun hieman epäselvä mutta sinänsä sen taas ymmärtää hyvinkin. Pidin elokuvassa siitä kuinka lähellä se oli käistöitä ja varsinkin nuo vanhat singerit mitä elokuvassa näkyi olisi ihana semmoinen itsellekin. Elokuvan maisemat ja puvustukset oli hyvin onnistunut ja ihan tosiaan tuon Nightwishin kappaleen takia leffa kannattaa katsoa. 
Elokuvassa oli myös omasta mielestäni suloinen rakkaus tarina kaiken muun juonen ohella.

 


Toinen leffa mikä tuli katsottua tuon Lieksa! elokuvan jälkeen oli Numero 23. Tuon leffan olenkin nähnyt useampaan otteseen ja se on semmoinen että voi katsoa useaan otteeseen uusiksi. Pidän suuresti tässä elokuvassa Jim Carreyn rooli suorituksesta. Leffa on erittäin hyvä trilleri ja mukavasti hieman sarjakuva henkeäkin löytyy joten tämäkin on yksi syy miksi elokuvasta pidän paljon. Pidän myös elokuvan psykologisuudesta tai yleensä ottaen psykologiset trillerit ovat mielenkiintoisia.
Enpä tähän nyt kummankaan leffan juonista tarkemmin halua kertoa nyt jatkan tästä Nightwishin kuuntelulla ja kenties kohta nukkumaankin voisi mennä ja jatkaa kesäloman ja hetken rauhallisuuden nauttimisesta ennen kuin alkaa Traconien cossi ahertaminen. Opiskelu paikkakin on tiedossa syksylle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti