sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Pahoinvointikansa hyvinvointivaltiossa ja pieni pala unelmaa ja L4D2

Tuli tuossa puhuttua tosiaan henkeviä facebookin kautta vanhemman nais tutun kanssa nuorten työttömyydestä ja yksinäisyydestä. 

Vuosi tosiaan on kulunut siitä että valmistuin vaatetusalan artesaaniksi mulla ei ole yhtään työkokemusta plus tosiaan kärsin yksinäisyydestä en mää vapaa ajalla näe kavereita joskus pari kertaa kuukaudessa ja coneissa sitten muutaman kerran vuodessa ja senkin takia tosiaan tulee stressattua niin herkästi kun on aikaa miettiä kaikkea mahdollista itekseen!

Veikkaan et varmasti moni sitä ihmettelee että kun nuorilla ei ole töitä ja sitten sanotaan vain että no miks et mene töihin.. ite oon tätä saanu kuullakin pariin otteseen hakemuksia oon lähetelly paljonkin tässä vuoden aikana kiinnostaviin paikkoihin jotka olis lähellä sitä omaa osaamista mutta ei ei vain pääse koska tosiaan ei ole tuota työkokemusta joten miten me nuoret saadaan edes sitä työkokemusta jos meitä ei oteta töihin? plus onhan tässä viel tämä että vanhat ihmiset halutaan pitää pidempään töissä ja pidennetään eläkeikää eikö olisi fiksumpaa päästää vanhemmat nauttimaan vanhuudesta ja sitten ottaa nuoria osaajia töihin! 

Oma yritys tosiaan on tietenkin oma vaihtoehto mutta siihenkin tarvitsee rahaa! ja ethän sää saa rahaa muutakun kelasta vähän jos nyt töissä et ole. Itsellä on paljon myös unelmia tuon vaatetusalan suhteen ja tiedän mitä tarvitsen että voin lähteä toteuttamaan niitä.

Muistan kuinka luin yhden haastattelun mun suosikki artistilta Jonne Aaronilta ihailen häntä suuresti!

"Mies haluaa kannustaa fanejaan uskomaan hulluihinkin unelmiin.
- Miksi odottaa asioita tapahtuviksi, kun ne voi pistää tapahtumaan. Muutos lähtee aina itsestä." (koko haastattelu löytyy täältä http://www.iltalehti.fi/viihde/2013042516946375_vi.shtml)

yksi henkilö joka inspiroi paljon samoin myös Jon Bon Jovi on yksi, joiden ansiosta jaksaa uskoa omiin unelmiin  ja positiiviseen ajattelu tapaan, vaikka välillä meneekin huonosti niin kyllä jossain vaiheessa asiat kääntyvät hyviksi ja aina on jotain pieniä asioita joista voi nauttia täysillä! toivoisin että moni muukin osaisi nauttia sellaisista pienistä kivoista asioista!

Omat unelmani ovat myös tärkeitä. Liittyen kuvikseen sekä ompeluun. Vanhana haluan olla hyvä kuvisopettaja niinkuin oma yläasteen kuvisopettajani, muistan vieläkin sen kuinka yläasteen jälkeen kävin moikkaamassa opettajaani ja vein uusia töitä näytille ja hän sanoi että mua voi sanoa jo taiteilijaksi siinä oli itku lähellä! Toimi mun esikuvana paljon ja hän olikin ainoa opettaja jota muistin pienellä lahjalla ysin kevät juhlassa ja vielä siellä luokan seinällä on mun piirros jonka tosiaan annoin lahjaksi siitäkin jo 4 vuotta.
 
No ompelun suhteen unelmoin jo lopputyöni aikana ja mietin että olisiko silloin pitänyt yrittää, mutta olen halunnut valmistaa vaatetusta esim Jarkko Aholalle, Reckless Loven Ollille, Jonne Aaronille ym. Uskon että monella muullakin vaatetus artesaanilla on samanlaiset unelmat :')

Itsellä on paljon ideoita ja toinen on myös se että itse haluisin tehdä hyvää kierrättämällä kirppareilta vaatteita uusiksi vaatteiksi jne.

18 vuotta kun täytin niin kakku tosiaan oli tämmöne!

Kukkaisrockista

Oli vain pakko ottaa näistä kuva kun kengät pisti heti silmään ihanan värikkäät!

Hotelli Waltikasta valkeakoskista tämä keikka on jääny mulle parhaiten mieleen ihanaa että olivat täällä suunalla! :)

Ruusu tuli saatua waltikan keikalta ja nyt se onkin kuivatettu ja jätetty muistoksi seinälle

Jonnen onnen vuodet albumin julkaisu keikka Tampereella yllätyin todella positiivisesti ei mulla kauheen suuret odotukset ollu tätä suomenkielistä levyä kohtaan mutta joku siinä suomenkielessä viehättää kuitenki kauniita kappaleita

Tämmöistä hetken aikaa väsännyt kaikista suosikki artisteista kaikkia en edes oo saanu ahdettua tähän!

Sain myös eilen tämän topin valmiiksi :)
Ja sitten Kilta iltoihin ai että kun on ollu taas äijien kanssa hauskaa kun on Left 4 Dead 2 pelailtu urakal! Survivalia ja normi kampanijoita on menty täs, mietin vain kun ylijumala lähti nyt pitkäksi aikaa saksaan et tuleeko osallistumaan meidän kilta iltoihin sit sieltä no toivon mukaan!

Team Fortress 2 on myös pelailtu aina sillon tällön!

Ei hitsi meil oli pesusienen kaa sama pistemäärä daamn!
 
Söpöä

Timza päätti sit jättää hahmonsa tohon kun poistu koneen ääreltä hetkeks mitäs sitten kävikään


So much blood

Chargeri tuonu tähän mennes aina parhaat naurut

ei siinä mitään

Raise Your Hands!

Tankki jäi jumittaan tonne keskelle

Ei hitsi selvisin yksin loppuun ja saatiin viel toi 3 min saavutus ylijumalan kaa!

Welcome!kokeiltiin minecraft mappiaTimzan turvapaikka on kylttien päällä

se tunne kun monta spesiaali hirviöö syö sua yhtä aikaa

WOO kultaa tuli


Hunter vähän veny


Ylijumala päätti tiputtaa meidän kanisterit tuonne bussien väliin no onhan sekin sota suunnitelma

Kukot korrella


Jotenki oli vaan pakko tästä ottaa kuva! siinä sitä sit olikin screenshotteja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti