maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sauna löylyt on ohi!

Perjantaina tosiaan oltiin Teemun ja Samun kaa alkulöylyissä kuuntelemas Kotipeltoa akustisena. Pidän paljon akustisista keikoista ne on mukavia 

Lauantaina sitten tosiaan aika hyvin ajoin mentiin Ratinaan kun Children of Bodom aloitti jakaan nimmareita 13:30 joten pitihän sitä nuo saada!

Stratovarius soitti ensimmäisenä päälavalla ja sitten olikin Children of Bodom! aivan mahtavaa taas ekaa kertaa sain myös hyviä kuvia vähän se harmitti että piti kesken bodomin keikan lähtee sit jonottelemaan nihgtwishin nimmareita varten mutta oli sen arvoista! :)
itkuhan siellä jonossa sitten tuli kun ensvuonna tulee jo 10 v kun on Nightwishia kuunnellu ja NW nyt on ollu mulla muutenki ihan ensimmäinen metalli bändi mitä aloin kuuntelemaan.

Bodomin keikan ja Nightwishin nimmareiden haun jälkeen olikin opeth ja siinä välissä kävästiin sitten syömässä koska Finntroll oli noille miehille must see. Täytyy sanoa että tykästyin sitten itsekin Finntrolliin! se hyvä puoli näissä festareissa on, että löytää aina uusia kivoja yhtyeitä.

Sunnuntaina sitten kans aikasin oltiin paikalla koska tosiaan Stam1na oli ekana tiedossa! Stam1na on vain jotenki niin hilpeä yhtye ja hauskaa on aina, aivan ihana! eturivissä se tulikin sitten kateltua tähän mennes kaikki Stam1nan keikat nähny eturivistä ja ihan hyvä vaan koska ite en välitä enkä myöskään halua moshpittiin. Stam1nan jälkeen olikin vuorossa sitten tuo Hardcore Superstar jota odotin innolla mielettömän hyvä oli!

Superstarin jälkeen sit olikin Teemun suosikki yhty Sabaton oli ihan mukava että Teemu oli vähän soittanut heidän musiikkia mulle ja itsekin tätä innolla odotin ja täytyy sanoa et taas sieluni on viety! Sabaton oli aivan mahtava ja mahtavia tyyppejä .

Tää viikonloppu oli mulle paras mitä oon ikinä kokenu kiitos mukana olleille ja erityisesti mun rakkaalle Teemulle koska ilman häntä en tuonne olisi päässyt unelmia kävi toteen ja itkeä sai onnesta!

Nyt voinkin sit nauttia hetken rauhallisuudesta ja illalla taas kilta illan pariin :)
Kiitos!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti