torstai 13. kesäkuuta 2013

Trine 2 läpi WOOO

Okei pelaattiin tosiaan killan Ikipelaajan ja Pesusienen kaa läpi tuo Trine 2. Oli mielettömän ihana peli me likes! Oli myös omasta mielestäni sopivan pituinenkin, ei ollut liian lyhyt eikä liian pitkä haluisin pelata tämän läpi vaikeimmillakin vaikeustasoil vielä ihan mielenkiinnosta.

Tänään tosiaan oli tuo inssi uusiks ja läpi meni JESSSS! teki vaan niin mieli hyppiä onnesta ja tanssahdella! muuten onkin päivä uponnut siivoamiseen ja viime hetken coni valmistelut tässä vielä tiedos. Eilen tosiaan sain tuohon mun Kingdom Hearts 2 Rikun cossiin takkiin ketjuihin koristeet valmiiksi ja silmille tuon liinan. Ihana päästä vihdoin ja viimein pukuilemaan Kingdom Heartsista jotain hahmoa, no Riku on kyllä se oma suosikki. Tämä oli myös ensimmäinen jota en ommellut itse. Ostin tuon takin kaverilta joka oli tilannut sen ebaysta, mutta ihan mukava välillä että on tämmöne valmis asukin.

Löysinpä myös lasit mun Yosuken cossiin joten se on myös täydellinen nyt! Piti vain nuo lasit maalata oranssiksi.

Pikkasen joudun vielä korjaamaan codexin asua ja se on nuo jalka härpäkkeet vain. kuminauhat oli liian löysällä joten niitä sit ompelen kireämmäksi.

Pistänpä tähän vähän myös screenshotteja kun pelailtiin pitkästä aikaa Dead Islandia tossa viime viikol ja sillon en vaan kerennyt pistämään tänne minkään moista kirjotusta asiasta mutta tosiaan tätä välillä pelaillaan uudestaan läpi.
Allas bileet!


OOH Champagne svetlana aargh!Tätä kaveria piti suojella, sit se meni ja kuoli himputti, mut hetken päästä se nousi ylös tyytyväisenä ja lähti juokseePala pelejä
Eihän peli loppunutkaan kun tuli The End vaan jatkui siitä ihan hauska lisä


Tää taso jotenki sai mut voimaan pahoinBugit <3


Pomo tappelu
Riku cossini ja takkia tosiaan en ole tehnyt itse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti