tiistai 16. heinäkuuta 2013

Left 4 Dead 2 ihmeellinen maailma

Left 4 Dead 2 ihanat kummallisuudet Tankit iskee salamaa ja jää kiviä niin ihanat yllärit.






























Eilen yö upposikin Left 4 Dead 2 mättäämiseen  7 hengen porukal. Ainut huono puoli tässä tuli huomattua et mun modeemi ei tykkää oikein muista servereistä joten jouduin pelaamaan mokkulan netti yhteydel kun muuten olisin lennelly pelistä koko ajan pihalle.

Täytyy kyllä sanoa et aina sillon tällön kun tulee pelailtua isommal porukal niin kyl se mukavaa on tällä kertaa tosiaan otettiin typyt versus äijät matsia L4D2 versuksessa. Hitsi vieköön kun oltiin johdolla noita herroja hetken aikaa kunnes sit tosiaan tuli tämä mun modeemin takkuaminen! tämän jälkeen pelailtiinkin randomi joukkue jaolla. 
Yksi peli kavereista oli pelaamassa toista kertaa joten hänelle hieman annettiin armoa ja no tällä menolla hänestä tulee ihan mestari kun pelaa meidän porukan kanssa!

Kokeiltiin myös vielä mutation versus survivalia ja tämä oli itse asiassa ihan hauska pitää varmaan scavengeakin joskus pelailla isommalla porukal.

Kaverini Edon nappaama screenshotti tietääkseni hän sanoi ettei hänellä ole modeja käytössä.

























Left 4 Dead 2 jälkeen kun osa porukasta päätti käydä nukkumaan niin meitä jäi se 4 henkilöä vielä pelaamaan Magickaa mikä on myös erittäin hupaisa fantasia peli Vlad on aivan ihana hahmo, vaikka osittain hänen takia joutuukin pulaan! Huono puoli mikä on huomattu Magickassa on se että jos 4 henkilöä (tämä on se maximi) yrittää pelata niin pelistä tulee niin buginen, että ei oikein pelaaminen onnistu. Joten pelailtiin sitten sillain että, Iki ja Edo pelaili kahdestaan ja itse pelailin sitten Pesusienen kanssa. Kiitos mahtavasta peli illasta Iki, Pesusieni, Mike Harrison, Lucas Howe, Thyrim ja Edo!

Plus kohta on taas meidän vakio kilta kasassa koska Ylijumala palaa takaisin saksasta Suomeen! Joten eiköhän tästä taas pistetä kunnolla pelaten tänäkin yönä. Huomenna viimeistään...

Teemun myös pitäisi tulla tällä viikolla tänne ja torstaina onkin tiedossa taas superpäivä leffaan meno. Mennään katsomaan tuo Lone Ranger leffa porukalla.

Ja ensiviikon perjantaina pääsen näkemään ensimmäistä kertaa Reckless Loven!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti