lauantai 6. heinäkuuta 2013

Lumouksesta ja Final Fantasy 7

Lumouksessa tuli tosiaan ensimmäistä kertaa käytyä. Eilen aloteltiin Dog's Homessa kavereiden kanssa siinä puol 8 aikaan illasta. Puol 10 aikoihin sitten siirryttiinkin kohti Tullikamarin klubia ja siellä tulikin loppuilta vietettyä. Kaikki esiintyjät oli omalla tavalla hyviä klubilla mutta eniten omaan mieleen jäi Cryo noista esiintyjistä. Oli tosiaan mukava tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä vanhoja tuttuja, näkihän siellä hieman erilaista pukuloistoa myös kun coneissa tottunut hieman erilaiseen pukuloistoon. Täytyy kyllä sanoa että nyt kun kaksi päivää putkeen pitänyt noita platformia kenkiä että onhan jalat aika kipeänä tässä mutta mukavaa oli tanssia hikihatussa hyvän musiikin tahtiin. Tänään tosiaan pääsi nukkumaan joskus kuuden aikaan aamulla ja herättiin sitten kaverin kaa yhdeltä päivällä että kerkesi tuon Dark Marketin kiertämään ostinpa sieltä Teemulle lahjaksi paidan toivon mukaan tykkää paidasta. Todella Mukavat myyjät siinä Horror Shopin pisteellä.
Lumouksesta jäi itselle siis tosi hyvä kokemus kokonaisuudessaan kiitos kaikille mukana olleille.


Ja sitten tosiaan yks ihana uutinen tuli tossa steamilta! Tosiaan Final Fantasy 7 saa nyt sieltä ostettua pikkasen olin onnessani kun tuosta luin joskus sitä aloitin pelaamaan kun oli kaverilta lainassa peli mut en koskaan läpi päässyt joten Teemu oli enemmän kuin ihana ja osti mulle tuon pelin joten nyt pääsee vihdoin ja viimein tuon pelaamaan läpi! Final Fantaseista onkin tullut pelattua läpi 8, 10, 10-2, 12, 13, 13-2, 7-Dirge Of Cerberus. Itselle tuo 8 on kaikista rakkain kun sen ihan pikkusena pelasi läpi.

Yksi tietenkin mikä tätä Final Fantasy 7 pelatessa on hassua niin näppäimistöllä pelaaminen mutta meneehän se oikein hyvin!

Cloudhan se siinä kiipeilee

Pelin grafiikat itse asiassa tietokoneella on oikein mukavat! ja yks tietenkin mistä pidän niin musiikit


Tähän loppuun yksi oma suosikki kappale Billy Idolilta mutta cover versio kylläkin Deathstarsin esittämänä, toivon mukaan herrat tulisivat taas pian Suomeen esiintymään.

2 kommenttia:

 1. Final Fantasyt on kyllä hyviä pelejä. Itse mietin myös tuota Steamista seiskan ostamista, mutta toisaalta se olisi typerää, kun taloudessa on jo kaksi PS1-versiota ja kahteen kertaan PSN Storestakin se hankittuna :D Täytyy katsoa, jos tulee Steamin aleen joskus, niin ehkä sitten ostan.

  Mutta tosiaan Finalit on ihan parhautta. Niiden kanssa on tullut vietettyä paljon aikaa. Itsellä suosikit on ysi ja kaksitoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tuota 9 ole päässyt ollenkaan pelaamaan monet on kehunu sitä myös paljon mutta toivon mukaan sekin tulee joskus vastaan mulle! ja on mulla tossa vielä kesken nintndo ds:lle pari final fantasy peliä :)

   Poista