maanantai 1. heinäkuuta 2013

Turun keskiaika markkinat

Tässä hieman olen ollut hiljaa, ollut aika paljon menoa ja tekemistä laidasta laitaan ja lomasta olen nauttinut täysin siemauksin!
Tänään tosiaan sain tietää että pääsen opiskelemaan muotoilu alaa ammattikorkeeseen joten tämä oli mukava yllätys mukavan viikonlopun päälle.

Perjantaina tosiaan pidettiin kavereitteni ja murun kaa lautapeli ilta ja lähdettiin siitä sitten viihteelle laulamaan karaokea ja tanssimaan.

Sunnuntaina mentiin Teemun kanssa Turun keskiaika markkinoille aluksi oli tarkoitus mennä lauantaina mutta väsymykseltä ei sit jaksanutkaan lähteä. 
Eipä se kyllä yhtään haitannut, sunnuntaina sää Turussa oli aivan ihana aurinko paistoi ja ei ollut kuitenkaan liian kuuma, varasinpa myös etukäteen hevosturnajaisiin liput.
Paikan päällä Turussa meillä Teemun kanssa kesti hetki ennen kuin löydettiin suurtorille niin harvoin tulee turussa käytyä että ei oikein paikkoja muistanut. Samaan aikaan oli myös joen toisella puolella käsityöläismarkkinta joten ne kojut tuli ensin kierrettyä ja siitä sit jatkoimme matkaa sinne keskiaika markkina alueelle. Myynti kojuista löytyi mielettömästi kaikkea kivaa! koruja, korurasioita nahka laukkuja, metallitöitä yms. Teemulle ostettin juomasarvi ja nahka ranneke itse ostinkin sitten itelleni semmoisen koru rasian. Ennen hevosturnajaisia ajateltiin käydä syömässä ajateltiin aluksi haraldia mutta mentiinkin sitten Amarilloon ja hyvin kyllä tuli masu täyteen sieltä. Tämän Jälkeen sitten olikin vuorossa nuo hevosturnajaiset Rohan Tallien järjestämänä aivan ihana esitys taas ja Teemu oli enemmän kun iloinen tästä reissusta mikä sai minutkin todella hyvälle tuulelle aivan mahtava viikonloppu!

Kuvia en nyt valitettavasti saanut otettua oma kamera on hajalla ja Teemu unohti omansa kotiin toivon mukaan seuraavista markkinoista saa sitten kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti