lauantai 9. marraskuuta 2013

Kun opiskelu melkein vie kaiken ajan...

Siitä on taas aikaa ku on viimeksi kirjoitellut tänne, nautin opiskelusta vaikka vapaa aikaa ei juuri jää onneksi on kuitenki tapahtumia ja opiskelija bileitä välissä niin jaksaa opiskeluakin.
Cosplay suunnitelmia on tullut ja en nyt tiedä vielä varmaksi mennäänkö murun kanssa cosplay tanssiaisiin toivon mukaan päästään sinne!
Tosiaan virallistettiin sitten tuo seurustelu kun kaikki muut on koko ajan olettanu että seurustellaan ja hyvinhän meillä menee en kaipaa suhteeseemme mitään kaikki on hvyin, vaikka aluksi ajattelin etten häneen voi ihastua mutta kaikki tuntuu sopivalta ja siltä että kerranki minusta tykätään sen takia mitä olen ja myös se että itsestä löytyy se herkkä puoli, onneni kukkuloilla siis olen, pääsen myös toteuttamaan  yhtä cosplay unelmaa hänen kanssaan. Rinoan tanssi mekkoa tekemässä nyt ja sitten murulle tulee squallin asu. Keikkojakin on tiedossa mieletön määrä The 69 Eyes taas vaihteeksi, The Sounds sekä Turisas ja Ensiferum peräkkäisinä päivinä. Toijalalaisia kavereita on meieltön ikävä samoin muutamia coni kavereita ja muutama kuukausi tosiaan onkin tuohon frostbiteen toivon mukaan sinne saa sit liput.

Sinne olisi tarkoitus mennä sitten Serahina ja Ashleyna. ehkä joskus myös teen Cielin vaaleanpunaisen mekon ja murulle sit Sebastianin asun. On muuten kiva näin hyvän ruuan ystävänä saada rinnalleen kokki kaikkea mahdollista hyvää safkaa oppinu tekeen ja leipomisessa kehittynyt.

Nyt tänä viikonloppuna onkin menossa mun elämäni ensimmäiset lanit, on se vähän hassua olla tällä hetkellä ainoa nainen täällä mut mukavaa porukkaa ja tutustunu nyt muihinkin hamkilaisiin.

Kyllä tämä kaikki työttömyyden voittaa ja piirtämistä meillä on harvinaisen paljon. Löytäny aivan uusia tekniikoita tehdä piirroksia ja elävän mallin piirtäminen on ollut myös mielenkiintoinen kokemus mutta tämmöistä katstaan taas cosplay juttujen parissa ja toivon mukaan saan kameran itelleni!

Tuli tehtyä kaverille synttäri lahja tätä oli hauska tehdä

Rinoan mekko tanssiaisia varten helmaa pitää vielä lyhentää

pari luonnoskirja kuvaa aiheena luonnoskirjassa on scifi, mummola ja pohjoinen ulottuvuus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti