sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Showtime Storytime... unelmat voivat käydä toteen

Tämä viikko ei alkanut mitenkään hehkeissä merkeissä mieletön syysmasennus iski ja kävin itseni kanssa mielessäni vaikeita asioita läpi, se huono puoli joskus siinä tosiaan on että sitä yli ajattelee asioita. Pitäisi siinä vaiheessa osata siirtä ajatukset muualle ja puuhailla jotain ainoa vaan et hieman vaikeata se on jos ei semmosta tekemistä sitten siihen hätään löydy. Itse vielä kun olen sen verran herkkä jotenkin tunne asioille niin en osaa yhtään peitellä tunteitani jos olen iloinen olen iloinen ja jos joku harmittaa niin se sitten harmittaa myös. Kuitenkin tunnen oloni maailman onnellisimmaksi naiseksi, minul on ihana mies tukemassa ja turvana.  Pidän siitä että hän on ihan omanlaisensa ja hänen kanssa on mukava puuhailla kaikkea :)

Itsestä myös tuntuu siltä et minusta pidetään tämmöisenä kokonaisuutena se jotenki helpottaa oloa ja tapaa olla läsnä. Ei tarvitse pelätä kyyneliä musiikin tai elokuvien aikana. Saan olla oma herkkä itseni.

Ja vaikka nyt tosiaan alkuviikko olikin itselle rankempi olen kiitollinen siitä, että muru tosiaan on jaksanu omien kiireidensä keskellä miun murheita.

Kuitenkin asiaan torstaina tosiaan tein reissun Helsinkiin parin kaverin kanssa katselemaan tuon Nightwishin live keikan Tennispalatsiin, kylmät väreet meni vähän väliä ja kyyneliä tuli mahtava yhtye ja se miten yhtye on kasvanut koko ajan siitä lähtien kun itse aloitti kuuntelemaan yhtyettä se tuntui hienolta 2014 tulee oleen omalla tavallaan itselle tosi nostalginen vuosi kun 10 v sitten aloin kuuntelemaan Nightwishia, The 69 Eyesiä, HIMiä ja Negativea.
Pääsin tapaamaan Nightwishin jäsenistä tosiaan torstaina Floor Jansenin (hän on omasta mielestä aivan ihana) ja Jukka Nevalaisen harmitti etten kuitenkaa saanu enempää sanoja suusta kuin kiitos!
Voin vain kuvitella kuinka sitten vielä tästäkin vanhempana kuuntelen näitä yhtyeitä 
Oli aivan mahtava ilta siis!

Lauantai aamuna sit kattelin porukoiden kanssa tuon dokumentin ja uusiksi tuota live keikkaa se oli mukavaa näin pitkästä aikaa fiilistellä musiikkia vanhempien kanssa.
Illalla tosiaan olikin sitten tiedossa The 69 Eyesin keikka, en ole The 69 Eyesiä nähny klubilla aikasemmin ja kun paikka oli jo enneltä tuttu kuitenki niin odotin aika kuumottavaa keikkaa ja kyllähän siellä eturivissä lämmin ja hiki tuli. Mikä myös piristi itseä tosi paljon oli se että ekaa kertaa Jussi tuli antamaan minulle rumpu kapulan käteen me is happy!

Eli aivan mahtava loppuviikko! Ensiviikon The Sounds, Turisas ja Ensiferum keikkoja odotan nyt oikein innolla! Ensiviikko tietää myös ankaraa opiskelu töiden tekemistä harmittaa että motivaatiota laskee oma raha pula, ei ole varaa tehdä ihan kaikkea hienoja ideoita mitä tulee vastaan :/

Plus hain tuutoriksi ja miut sitten valittiin tuutoriksi ens keväänä siis koulutus sitä varten tätäkin odotan innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti