tiistai 10. joulukuuta 2013

The Sounds, Turisas, Enskat ja leffoja

Viikonloppu hurahti taas menon merkeissä tuosta vaan! Murun kaa lähdettiin katsomaan itsenäisyyspäivänä The Soundsia Helsinkiin Tavastialle. Viimeksi tullu käytyä Tavastialla pari vuotta sitten ja silloin kävin katsomas Turisasta. The Soundsia en pahemmin ollu kuunnellukaan ennen kuin tiesin meneväni keikalle, mutta tykästyin kyllä tähän yhtyeseen voi mennä toistekin heitä katsomaan ja kuuntelemaan.

Launtaina olikin sitten minulle viel mieluisempi ilta. Turisas ja Ensiferum täytyy kyllä sanoa et harvoin tulee väsyttyä niin nopeasti keikal mutta Ensiferumin jälkeen oli veto jo ihan poissa oli mielettömän kuuma Nosturilla. Ihme kyllä, että kuitenkin riitti virtaa vielä Turisaksen ajaksi. Turisas on ollut jo itselle pidemmän aikaa semmonen skarppaus ja positiivinen yhtye sitä kuunnellaan lenkkeilessä ja kun pitää rage ommella koulujuttuja valmiiksi ja saada intoa hommaan yms. Saa hyvää puhtia tekemisiin. Turisas nyt on aina tähän mennessä heittäny hyvän keikan, ei oo tarvinnu pettyä ikinä yhtyeeseen ja taas tuli kyl todistettua että jep he ovat loistavia ja tuommoista on hieno seurata, onnen kyyneliä siinä sai tihrustella, plus saippua lumisade oli jotain uutta ja siistiä! Petiin kun pääsi niin kyl uni tuli heti, aamulla herätessä sitä sit mietti vain että olinko keikalla just kattomas Turisasta? kyllä olin! näistä tuntemuksista jotenkin tietää että siellä on ollu täysillä mukana fiilistelemässä, musiikki on yksi niistä asioista joita ilman en pärjäisi, kasvanu aikuiseksi sen parissa. Vaikka en kovin aikuisena itseäni pidä, sisäinen Peter Pan löytyy vielä. 

Oltiin murun kaa tosiaan sit Paavon tykönä yötä siel tuli kateltua Riding The Bullet, Stephen Kingin leffa yks mun suosikkeja tietys määrin osaa samaistua siihen päähenkilöön sitä tulee käytyä samanmoisia sisäisiä keskusteluja itekseen, muutenkin tykkään Kingin kirjoista ja elokuvista toivon mukaan pian pääsisi näkemään tuon uusiksi kuvatun Carrien. Toinen leffa mikä kateltiin oli Kick-Ass 2. Tämä toinen osa jotenki kolahti ihan täysillä aivan mahtava leffa, Batmania ei nyt voita mikään tietenkään, se tulee oleen aina se mun number one! mutta tässäkin tietynlainen samaistuminen Mindyyn tuli, siksi kaiketi leffa kosketti ja ajatus siitä että maailmasta voisi tehdä paremman paikan kaikille, sitä itse toivoisin voivani tehdä jossain määrin pienillä asioilla, mutta pienistä asioistahan voi tulla suuria kokonaisuuksia.

Mahtava viikonloppu siis mahtavassa seurassa ja mahtavan musiikin parissa, Kiitos! seuraavia keikkoja odotelles.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti