torstai 2. tammikuuta 2014

End of the line or is it?

No oon onnellinen oikeastaan että kaikki on ohi seurustelun suhteen. Tunnen kuitenkin oloni todella, todella hyväksi käytetyksi ja loukatuksi. 

En aio enään luottaa kehenkään ilman hyvää syytä, se pitää ansaita multa ajan kanssa ja tehdä sen eteen töitä, että sen aidosti ansaitsee. Mulla on ihania ystäviä ja haluan kiittää heitä että ovat valvoneet miun kanssa nämä yöt, jos he tarvitsevat apua samanlaisissa tilanteissa niin, i'm here for them.

Myös ensimmäistä kertaa on semmonen olo et haluan vain olla kavereiden kanssa tutustua uusin kavereihin. Olla paljon itekseni ja hankkia uusia kokemuksia ja vain katsoa miten mikäkin asia johtaa mihinkin. Nyt aion nauttia siitä että saan olla vapaa! Olen silti avoimin mielin kaikelle mitä elämä voi tuoda tullessaan sitä ei koskaan tiedä. Jos kysytään teelle nini tottakai lähden kerrankin semmoiseenkin mahdollisuus! :D

Ensivuoteen liittyen, mulla tosiaan on tuutori koulutus ja aion liittyä mukaan hakon toimintaa niin pääsis järjestämään noita tapahtumiakin sitten ja saa itselle tekemistä siinä ohella.
Tämä kaikki tosiaan on pistänyt myös miettimään itseäni tuutorina. Kaikki se mitä tässä suhteessa tapahtui.En halua että enään yksikään ensivuoden opiskelija tämmöistä kokee tuutorin tehtävä ei ole satuttaa heitä ei fyysisesti eikä henkisestikään, siitä pidän ainakin huolen ettei meidän muotoilun puolella tämmöistä tehdä enään kertaakaan.

Omasta mielestäni on myös tärkeä miettiä omaa käyttäytymistään alkoholin käytön suhteen pitää sekin ottaa huomioon. Hauskan pitoa tottakai pitää olla! ilman muuta, muutenhan tämä opiskelu olisi ihan kamalaa, ymmärrän kyllä hyvin että osittain kun on sanottu että ammattikorkeakoulu elämä on ryyppäämistä no välillähän se on sitä...

Niin joo menihän tosiaan desucon frostbiten cossi jutut sitten ihan plärinöiksi vaikka exä sanoi että haluaisin silti olla siulle squall ja sebastian. Joo ei! ff 8 ja tuo pari cossi on mulle itelle liian henkilökohtanen asia et en häntä siihen huoli vääntäisin vain veistä haavassa itselleni, kuka tahansa muu nyt saa käydä et saa photoshoottailtua ja etten ole turhaan ommellut sormiani verille tuon takin suhteen himputin hakaset.
No Cieliä joka tapauksessa pukuilen siellä! laitan asuista tänne blogiinkin sitten kuvia kun taas saan aikaseksi enemmän sen suhteen :)
Kuitenkin frostbitea odotan innolla onhan tämä ensimmäinen k-18 coni Suomessa! wooo

kyllä kaikki tästä sutviutuu on paljon asioita joita ensivuonna haluan tehdä ja aion nnauttia jokaisesta asiasta täysin sydämmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti