sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Päivä kerrallaan

Olen helpottunut ja se tunne kuinka kivi on vierähtänyt sydämmeltä kun on saanu asiat sovittua exän kanssa ja kolmannen osapuolen kanssa toivon tälle tytölle kyllä paljon hyvää ja jaksamisia oman eronsa kanssa. Toivon myös kuitenkin, että tämän jälkeen ottaisivat huomioon muita ihmisiä ja ajattelisivat sitä että hei entäs jos miun kohdalle tehtäisiin näin miltä se tuntuisi, mutta kiitos että jaksoivat jutella asiat läpi arvostan paljon todella paljon ja toivon että saisinkin hyvän kaverin heistä vie se kuitenkin hetken aikaa ja no heidänkin on helpompi jatkaa omaa elämäänsä nyt kun en hengitä niskaan enään asian suhteen KIITOS.

Toivon myös että muutkin yleensä miettisivät että haluanko itselleni tehtävän näin ja toimisi sen mukaan joskus joitain asioita kannattaa ajatella pidemmälle, entä jos teen näin ja käykin näin.

No elämä tosiaan jatkuu ja koin kyllä hetken tyhjiö olon perjantain jälkeen mutta se että sai itkettyä kaiken pois helpotti ihan mielettömästi ja oikeastaan se oli näitä harvoja hetkiä kun sanon ihmisille että tänään haluan olla yksin ja viettää itseni kanssa aikaa ja mikä sen parempi idea kuin lähteä laulamaan karaokea ja tanssimaan sydämen pohjasta ne kun on semmoisia asioita joita rakastan tosi paljon.

Ilta oli kyllä mielettömän mukava tutustuin mielenkiintoisiin ihmisiin ja sain jutella itelle rakkaista asioista kuten himistä ja taiteesta, olen aika immareltu sen suhteen että ihmiset tulee kysyyn olenko  harrastanut laulamista kauankin ei en ole oikeastaan ollenkaan muuta kuin karaoken parissa ja on se mukava kuulla myös palautetta että hyvä asenne mennä tanssimaan abbaa yms. gootti vermeet päällä!
Olihan sekin myös mielettömän hienoa, että tullaan henk. kohtaisesti laulamaan himiä hienoa että ihan normi karaoke paikoista löytyy oikeasti hyviäkin laulajia, toijalassa tietenkin parhaimmat harmittaa että siellä ei enään tule niin usein käytyä matkaamisen takia.

Mutta tosiaan itsellä on tosi hyvä olo olen onnellinen oikeestaan että kaikki päättyi ja kun olin kiinnittänyt suhteessa huomiota siihen että toinen alkoi välttelemään ja jotain muuttui yritin kuitenkin kaikkeni että olisi voinut toimia mutta tiedän että saan sen oikean itselleni joka sitten tosissaan rakastaa minua ja arvostaa sitä herkyyttä ja kauneutta joka miun sydämen pohjalta löytyy ja osaa kunnioittaa perinteistä parisuhdetta ja on vain tosiaan miun kanssa ja on myös itse aito eikä esitä mitään ja ei valehtele asioista toivon myös että löytyisi samoja mielenkiinnon kohteita kun tykkään vähän kaikesta mahd. kun en itse arvosta lokerointia niin en haluisi et miuun ihastutaan sen takia että ymmärrän videopelien päälle tai sen takia että pukeudun tietyllä tapaa vaan että joku rakastaisi minua hyvine ja huonoine ominauísuuksineni kömpelyyksineni tämmöisenä hassuna kokonaisuutena.

en ole helppo ja tiedän sen mutta johtuu siitä et kaikkea on jo nähty ja koettu ja en jaksa enään semmoista et olen se hetkellinen suhde ja että heti jos tulee vähän ongelmia niin luovutetaan, no se kertoo kuitenkin että mies ei sitten ole minun arvoinen.

Mutta nyt haluan nauttia päviä kerrallaan rakastamistani asioista taiteesta, käsitöistä, cosplaysta, laulamisesta ja tanssimisesta. Niin ja pääsenhän mää muuttamaan lähelle koulua helpottuu elämä sen suhteen ja saan ihan huippu kämppiksenkin. Oveen voisi kehitellä kyltin että "ei pysty meil on lanit!"

aion tutustua kunnolla uusiin ihmisiin joihin tässä on tutustunut ja nähdä vanhoja tuttuja ja semmoisia joita piti nähdä mutta syystä ja toisesta ei ole päässyt näkemään :)
Elämä hymyilee minulle hymyilen siis takaisin ei tarvitse enään itkeä muutakuin sen suhteen että nyt on asiat jo paljon paremmin.
kiitos kaikille jotka on tukenu mua kun olen hajonnut palasiksi ja ollut seurana olette ihania arvostan teitä kaikkia tosi paljon :) 
2 kommenttia:

  1. Tuntuuhan se yleensä kurjalta suhteen päättyminen mutta tosiaankaan se ei ole onneksi elämän loppu. Nyt on sitten taas yhtä kokemusta rikkaampi ja viisaampi. Tsemppiä :)

    VastaaPoista