maanantai 17. helmikuuta 2014

K18 Frostbite rakkaushömpänpömppää, alkoholia seksiä ja tissejä?

Mun on pitäny kirjotella tänne ennen coniakin hieman kun tosiaan olin katsomassa Sonata Arcticaa tuossa tammikuun lopulla joten siitä pari sanaa AIVAN MAHTAVAA! ei mun muuta tarvitsekaan siitä sanoa, onnen kyyneleet.

Nyt tosiaan tähän helmikuun koho kohtaan!
Desucon Frostbite tuli ja meni! Päällimmäisenä on ajtuksena mielettömän hyvä fiilis tästä conista itselle oli ehkä yksi parhaimpia coni kokemuksia pitkästä aikaa.

Perjantainahan tosiaan oli ystävänpäivä ja ohjelam oli hieman sen mukaista sitten. Oltiin paikalla siinä viiden aikaan porukalla, Kissanaisena pyöriskelin tosiaan tuon perjantai päivän enpä tainnu käydä kuin vilkaisemassa avajaiset, mikä lupaili jo hyvää coni viikonloppua.

Lauantaina tosiaan aamulla mulla oli vielä kissanaisen asu päällä kun käytiin kaverin kanssa valoisena aikana vielä kuvaileen tuota ulkona, muuten olin Rinoa loppu päivän ja iltabileis oli sitten normi vaatteet. Cosplay kisa tietenkin tuli katsottua ja nyt tuli semmoisia WOW! hetkiä taso tuntuu vaan aina nousevan kisoissa joka kerta! mielettömän hienoja asuja, heti kun kuuli että asikainen on kisaamassa niin oli jo jotenkin arvattavissa se kuka voittaa ei mennyt veikkaukseni väärään.

Illalla ennen iltabileitä kävin kuuntelemassa BDSM manga luennon ja noh hyvä tapa lähestyä aihetta ihan hauskaahan se oli että tämmöistä käsitellään anime tapahtumassa, siihen shibari työpajaan olisi ihan mukava osallistua joskus.
Iltabileissä tosiaan esiintyi yksi näistä kunnia vieraista megumi ogata oli mukava itse asiassa kuunnella tätä keikkaa, hyvinhän tuo lauloi ja itelle sitten tuli itku siellä jonku hitaamman ja kauniimman kappaleen kohdalla why tunteet why. (oli se aika rankkaa osittain nähdä exä suoraan sanottuna vähän väliä jossain tuolla conissa, antaisin mitä vaan että pääsisi kyseistä henkilöstä kokonaan eroon eikä tarvitsisi nähdä häntä, mutta eipä asialle oikein voi mitään kun sama koulu, samat harrastukset kuin hänen nykyisellä tyttöystävällä, mutta kyllä huomaan että silti asiat on paljon parempaan päin ehkä) ehkä eniten harmittaa että sitten tosiaan osittain ärsytti koko conin se että tein sen sebastianin frakin ja housut exälle, jälkiviisaus on parasta...

No kaveri hieman sitten lohdutti ja sai nostettua tunnelman kattoon ja loppu ilta tulikin sit pompittua ympäri iltabileitä ja tanssittua kavereitten kanssa kiitos ja pahoittelut hänelle.

Tästä tulee myös se että ei en haluisi näyttää ihmisille sitä et oon näin herkkä ja tunteellinen se on syvältä.

Sunnuntaina tosiaan oli amv kisa voi luoja sitä naurun määrää Livin La Desu Nota videolle ihana! tämmöiset on parhautta! viimeinen ohjelma oli nörtille naista luento heräsipä vain kysymys siinä että mites nörtti naiselle mies joka ei ala seurusteleen sun kaa vain sen takia että "hei sää pelaat videopelejä mennään naimisiin!"

Mutta omasta mielestä tämä k18 kokeilu oli toimiva ja tykkäsin ohjelma annista harmitti vain että moni kiinnostava asia meni päällekkäin ja sit osittain jäi sitten sen takia muutama pois kun ei osannut päättää. 

Kiitos kaikille mukana olleille ootte ihania ihmisiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti