sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

I'm on my way down ?

Aika on taas aika ahkerasti hurahtanu opiskelun paris, oon saanu kyl nyt hyvin aikaseks hommia ja tää mallisto projekti sujuu hyvin. Sen suhteen saanu hyvää palautetta tähän mennessä ainoa mikä tulee oleen vaikeata niin tuo paitapuseron valinta tuosta mallistosta kaikki olisi niin kiva toteuttaa ja tehdä aargh.
Sain myös mun housut tehtyä pari viikkoa etuajassa jess! harjoitukset nyt vielä pitää tehdä tohon ja tasokuvat ja poikkarit niitä sitten ensiviikolla.

Tässä tosiaan oli myös se tuutori koulutus kaks päivää pelkkää englannin puhumista ja ulkomaalais opiskelijoiden paris puuhailua noissa tuutori pajoissa huomasin et tietyllä tavalla olen päässy eroon ihmiskammosta ja nykyään tutustun paljon helpommin ja jopa mielelläni uusiin ihmisiin. Luottamus on kuitenki semmonen asia mikä vie mulla aikaa. Tämä tosiaan oli omalla tavallaan hyvin kasvattava kokemus hauskaa oli ja meille opetettiin hyviä asioita tuutorointiin liittyen, tää koulutus kai lisäsi mun avoimuutta ja uskaltautumista myös esiintymisen suhteen.

Viime viikonloppuna kävin kattoo Stam1nan keikan pakkahuoneel ennen keikkaa kävin moikkaamas yhtyettä Levykauppa äx:ssä. Sain opiskeluhaalareihini nimmarit siis poppoolta ja slk albumiin kiitos!
Oli ihan hauska bongata ittensä slk albumin tampereeen pakkahuoneen sakara 10v live keikka taltioinnilta eturivistä.
Oli siis mahtava lauantai vaikka Eemil ennustikin et musta tulee isona työtön kun opiskelen muotoilua.

Jep kyllähän sen omalla tavallaan itekin tietää että tällä alalla ei hirveästi ole töitä tarjolla ellet sitten halua yrittää sen oman yrityksen parissa. Kuitenkin siitä huolimatta nää hommat tekee mut onnelliseks tykkään näistä puuhista mitä nyt on tullu opiskelun ohella tehtyä ja jotenkin ekaa kertaa olen kunnolla päässyt ammentamaan itseäni ja myös rikkomaan niitä rajoja, mutta samalla tuomaan sitä selkeää omaa tyyliä esille. Tuutori hommat on myös semmoinen joka nyt kiinnostaa entisestään haluan että tulevilla opiskelijoilla on mukavaa ja helppo aloittaa eka vuosi.

Tampere Kupliikin tosiaan tuli ja meni, oli mukava vain hengailla kavereiden kanssa ja kävin myös kisaamassa, mietin myös tuomarointia entisestä enemmän, että pitäisikö sitäkin joskus kokeilla tiesin jo backstagella kaikki jotka pääsee finaaliin! vaikka pari epävarmaa siellä oli, mutta jotenkin sitä osaa asuja katsoa jo sillä silmällä ja myös arvioida omaa asua muihin nähden. Huomasin myös ennen kisaa, että semmoinen asia kun raudat toi mieletöntä epävarmutta, mulla on ollu joskus aikasemminkin raudat mutta sillon en harrastanu cosplayta ja ehkä kai sit olen hieman pinnallinen kun miettiin itse näitä rautoja nyt niin paljon no vuosi menee näiden kans kärvistelyyn ja toivon mukaan sitten saan leukani ja purentani kuntoon vaikka tuo leikkaus operaatio mua kammoksuttaakin paljon.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti