keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hysteria!

Tänään on ollut mukavan aurinkoinen päivä. Tulin muutavaks päiväks Hämneenlinnaan poikkeen ja tänään olisi tarkoitus suunnata takaisin päin Viialaa taas hetkeksi. Portfolio palautettu samoin maalaustyöt ja paitapusero on valmis, kaulusharjoitus vielä pitäisi tehdä perjantaille ja suorintaa ruotsin uusinta tentti hyväksytysti läpi niin tämä kevät olisi kokonaan pulkassa, äkkiä se aika vain on mennyt!

Saatiin aamulla piirrettyä Sinin world cosplay summit asuun kaavat joten tästä se tosiaan lähtee! Olen onnessani, että oon saanu hyvän parin ja tästä tulee varmasti yksi jännimmistä cosplay kokemuksista ikinä!
Joten kaippa tässä voisi laittaa kuvat mitkä hahmot kyseessä. Hahmot ovat tosiaan Legend of Zelda Skyward Sword pelistä.

Sinin hahmo on Fi

Minä pukuilen Linkiä! rautapaita tulossa örgh

Opetin Sinille kaavan piirtämisen jalon taidon!


Tänään oli myös muuta jännää päivemmällä tai voiko sitä nyt jännäksi kutsua. Tuli käytyä kahvilla linnan kahvilas (hassua sanoa kahvilla kun en itse ikinä juo kahvia) rupattelemassa niitä näitä amis tutun kanssa. Sai taas kylläkin huomata sen, että kahvilat ei oo mun juttu, kun en osaa käyttää ikinä niitten pannuja, termostaatteja tai sitten unohdan ottaa teen maksettuani sen tai jotain muuta hassua. 

Tuli kyllä myös mieletön ikävä muitakin amiskavereita ja luokkaa. Toivon mukaan saisi järkättyä kesälle jonkin sortin luokkakokousta. Täytyy tähän myös sanoa että ihanaa kun pääsi juttelemaan henkeviä taiteesta ja designista kuinka nykypäivänä niitten käsitys on muuttunut, kuten tyyliin musta pallo keskellä valkosta arkkia on helvetin hienoa taidetta ja syvällistä. Tuli siinä juteltua myös erilaisista materiaaleista ja siitä, että kelan opintotuki ei tosiaankaan kata tämmöisiä millään tavalla. Ennen kahvittelua itellä oli kyllä vaikka mitä kysymyksiä päässä, mutta siinähän ne sitten unohtui tietenkin ja nyt tuli vain entistä enemmän lisää kysymyksiä mieleeni.
Mahdan olla omalla tavallaan ärsyttävä persoona, kun haluan kysellä ihmisiltä kaikkea "outoja" henkeviä kysymyksiä. esim. Mitä arvostaa tällä hetkellä elämässä eniten, minkälainen kuvittelee olevansa vanhana tai mikä on ollut merkittävin tapahtuma tai asia elämässä yms. Ehkä tämmöinen hassu uteliasuus johtuu vain siitä että pidän keskusteluista ja varsinkin jos voi keskustella laidasta laitaan ja jakaa omia kokemuksia sekä mielipiteitä suuntaan jos toiseen. 

Tämmöistä mietintää ja on sitä vähän hämmentyny olo vieläkin.

Runawayyyyy!
sopii hyvin eiliseen fiilikseen ja tän päiväiseen

 plus tähän loppuun kai voisi laittaa työskentely musat ja mitä on muutenkin tässä tullut ahkerasti kuunneltua Helistimen nostalgia musiikit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti