sunnuntai 11. toukokuuta 2014

tunteiden vuoristorata jatkuu jatkumistaan...

Tässä on tullut nyt useampi päivä vietettyä porukoilla ja aikalailla on mennyt ompelu hommiin aika ja samaten yhden maalausprojektin työstämiseen. world cosplay summit asukin on alotettu pikkuhiljaa onneksi on kuitenki ompelullisesti aika simppeli asu ettei siihen mene kauaa aikaa jotenki tän haluaa pitää vielä salassa mutta odotan innolla tätä entistä enemmän. 

Desucon lähestyy huimaa vauhtia ja sinne tosiaan aion cossia envyä fullmetal alchemistista ja voin vain sanoa että tuon peruukin työstäminen on yhtä helvettiä...tätä liiman ja kuitujen määrää!
Tuli myös ensimmäistä kertaa nyt vihdoin ja viimein ilmottauduttua tuonne shibari työ pajaan kun on kiinnostanut tuo jo pidemmän aikaa joten uskon että tästä desusta tulee ihan mielenkiintoinen.

Cossi asujen ja muiden ompelu töiden suhteen hommia riittää hyvinkin ei ainakaan tekeminen lopu ja keikoilla on tullut ahkerasti käytyä ja tän kevään viimeinen keikka mil poikkean on turmion kätilöiden keikka tavastial samaiselle viikonlopulle on tiedossa myös infektio ja syn/\psi kilta kavereiden kanssa.

Toivon myös että vielä tässä kesällä järjetettäisiin Foolanit. Olisi kiva taas vain istua mukavien tyyppien kanssa ja pelata koko viikonloppu mulle on tullu noista jotenki hyvin kotoisa oltavam hieman kuin coni viikonloput pääsee karkuun arjesta.


Kaiken näitten hommien keskellä kuitenki mua vaivaa ihan liikaa moni asia, ehkä tää on taas tää vain että voisin ottaa asiat rennommin ja varsinkin kun koko kevät ja talvi on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa ja yhä edelleen vaan jatkuu samanlaisena, epätietoisuus kaikesta on vaan niin syvältä ja odottaminen että aika kuluu. Plus kaipaisin ihan mielettömästi jotain henkevää juttuseuraa mut en oikeen tiedä keiden kanssa voisin jutella maailmaa mullistavia juttuja laidasta laitaan.
Sitten on kuitenki se pelko että avaudun liikaa asioista, en halua että mun tunteilla tullaan enään leikkiin millään tasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti