maanantai 9. kesäkuuta 2014

Desucon 2014

Nonnii tämä olikin taas yksi näitä kesän kohokohtia!
mutta kirjoittelenpa tähän muutenkin kuulumisia kesätyöt aloitin siis tosiaan viime viikolla ja olen tykännyt tuosta hommasta hyvin paljon vaikka onkin vain mansikoiden ja herneiden myyntiä. Perjantaina tosiaan ennen coniin lähtöä olin töissä aamussa ja töiden jälkeen saikin suunnata suoraan lahteen.

Perjantaina oli pari ohjelmaa missä kävin osallistumassa ja ensimmäinen työpaja tuli koettua tässä conissa! Shibari työpaja oli kyllä mahtavuutta ja loistavat vetäjät vielä kaikenlisäksi, joten itsellä ainakin oli hauskaa en tiedä oliko mun parilla sitten yhtä kivaa.

Tämän jälkeen oli sitten japanilaista manga kauhua käsittelevä ohjelma, mutta siellä en sit tosiaan jaksanut olla kun alkoi sen verran paljon väsyttää, että tuoliin meinasi nukahtaa Miinan kanssa siitä sitten siirryttiin kaverin tykö yöpymään. Jalat myös huusivat halleluujata koko päivän kun töissä oli seisonut jo pidemmän aikaa. Tulipa nukuttua ainakin kunnolla.

Lauantaina sitten oli nämä perus hallcosplay ja eurocosplay karsinnat. Käytiin myös Miinan kanssa kuuntelemassa Sailor Moon ohjelmaa mutta tämäkin oli hieman tylsähkö ja aika paljon omasta mielestä saman toistoa. Eurocosplay kisassa oli kyllä taas hienoja esityksiä mutta jotenkin kaipaisin uusia naamoja ja kisaajia kisoihin, koska tuntuu siltä että aina samat tyypit pääsevät sijoille no mutta eurocosplay kisan voittaja oli kyllä hyvä ja hieno asu. Eurocosplay kisassa kyllä tuli vastaan myös itselle ensimmäinen semmoinen ärsyyntyminen cosplayn suhteen. Yksi kisaaja oli tehnyt tosiaan tästä Arrow sarjasta cossin ja kyseisen henkilön esityksessä oli samanlainen kohtaus kun omassa Traconin NCC esityksessäni kun cossasin Zoyaa, itselläni siis NCC kisassa oli semmoinen kohta, jossa alkoi soimaan Mission Impossiblen tunnari ja väistelin parit esteet, että pääsin arteen tykö ja tuossa eurocosplay kisassa tuolla henkilöllä oli samanlainen että sama tunnari alkoi soimaan ja sitten kaveri hiippaili ja väisteli jotain. No mut mikäpä siinä.
Iltabileet jätettiin välistä ei vain jaksanut millän lähteä tanssimaan, mutta oli mukava katsella sitten James Bond leffaa ja Ramboa kaverin tykönä ja viettää tämmöinen rauhallisempi lauantai ilta conin merkeissä. 

Sunnuntaina ensimmäistä kertaa mulla oli aamul laitettu normi vaatteet tämäkin oli itselle uutta kun yleensä mulla on aina ollu cossi päällä paitsi ihan ekassa conissa joka oli semmoinen katselen ympärilleni tapahtuma itselle, joten tämäkin oli tähän coni harrastukseen mukavaa vaihtelua. Harmittaa että tuli missattua cosplayesitys kilpailu. Olisi ollut kiva nähdä kaverin esitys jolla he vielä voittivat kisan onnea heille! Onneksi sitten amv-kisan kuitenkin pääsi näkemään joka on yhäedelleen vähän hassua että haluan tuijotella pari tuntia anime musiikkivideoita. muuten sitten loppu aika meni hengailessa ja istuskellessa ja kuvia ottamassa mukavan rento coni siis takana. 

Eniten kuitenki harmittaa että olisi ollut kiva viettää enemmän kaveri porukalla aikaa, pelisalissa ei tullut kertaakaan käytyä pelaamassa ja harmitti myös, että oli muutamille se kolmas pyörä porukassa mutta noh, ehkä traconissa sitten mulla on seuraa ja ainakin nt wcs pari on mun kanssa conissa.

Envy kiittää ja kuittaa ja kiitos kaikille ihanasta palautteesta, että tämä on ollut yksi hienoimpia envy cosseja mitä on tehty kiitos paljon jaksaa taas nähdä vaivaa seuraavaa cossia varten!
Minä Envynä
Sosiaalista toimintaa
Lokista en vieläkään pidä mutta hienoin loki cossi minkä olen nähny!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti