tiistai 17. kesäkuuta 2014

You know what really sucks though? Everything

En ole hetkeen masennus vaihetta käynyt läpi mutta nyt masentaa useampikin asia.
-vapaa aikaa ei ole kauheasti
-ei kerkeä paljoa pelaan killan kanssa
-yksinäinen olo olis kiva hengata kavereiden kanssa
-palkasta ei jää käteen mitään
-liian pieni kämppä itselle tarvisin enemmän tilaa
-kengät vuotaa ja toiset platformi kengät on hajalla
-olen ollut liian mukava/kiltti ja tunnolline vääriä ihmisiä kohtaan.
-joutuu pyytämään apua porukoilta kun ei pysty ostaan ruokaa ja en tykkää avun pyytämisestä oikeen missään asioissa
- mää alan oleen kyllästynyt oleen aina ihastuessani tai kun jostain tykkään ja välitän se osapuoli joka tekee enemmän töitä ja näkee vaivaa asioihin että voi olla toisen kanssa
-yksipuoliset tunteet
- oon kateellinen monille ihmisille monista asioista
-tuntuu siltä et kun masentaa niin sillon ei sais harmittaa pitäisi vaan jaksaa olla positiivinen mutta entä jos en vain jaksa

No sentään on muutama hyvä asia pääsin ruotsista läpi sain jopa 2 siitä ja portfolioo jota työstin koko kesän itkun ja jännityksen kanssa et miten saa tehtyä niin siitä sai arvosanaksi 4 ja hyvää sanallista palautetta että on hyvä ammattimainen ote ja että opin uutta suunnittelusta ja kuinka erilaisia tapoja ja ideoita voi käyttää hyödyksi suunnitteluvaiheessa.

Lumous on tulossa joten sitä odotan innolla ja toivon mukaan rahat nyt sinne riittävät ja ehkä sitä tutustuu uusiin ihmisiin ja kilta iltaakin varmaan pidetään siinä samalla joku päivä.

Eniten tosiaan harmittaa kun on saanu huomata mitä on näitä ihastumisia tullu ja menny ja on ollut voimakkaampiakin tunteita, että sitä on itse saanut matkustaa edestakaisin henkilön tykö ilman että mun tykönä ikinä käyty ja no tunteista ei oo puhuttu mitään takaisin päin tai että on yrittänyt johonkin pitää yhteyttä viesteillä ja kysellä mitä kuuluu ja kertoa omista tekemisistä kun on ollut kiinnostunut ja ei oikeen oo ollut muuta viestimis tapaa mutta sitten ite sai vain takaisin päin ikävää viestiä et kun kaikki häiritsee ja haluaa tavata ja stressaa.
No parempi sit vain antaa olla rauhas, en mä semmoiseen halua aikaani kuluttaa.
Ärsyttää oma hyväuskoisuus tuommoiseen et itse yrittää osoittaa välittämistä ja muuta vaikka sitten sillä arkisella viestillä mitä kuuluu? tai että matkustan useamman kerran tavatakseni henkilön josta pidän ja että saan viettää aikaa hänen kanssaan, että siitä tulisi jotain no eipä tosiaan.
Tuntuu itseltä vaan niin typerältä ja idiootilta, olisi vaan parempi antaa kaikkien olla ja olla sitten varmaan hyvin ilkee muita kohtaan. en tiedä en jaksa nyt  ja näin btw scott pilgrim on kai semmone elokuva joka kuvaa aika hyvin kaikkea monella tapaa ja kyllä sitä jotkut on vitsaillut että mussa ja ramonassa on jotain samaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti