maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lumous 2014

Jep näitähän bileitä oli tosiaan odotettu jo useampi kuukausi harmi etten millään saanut ostettua ennakkoon sitä kahden päivän lippua niin tuli kalliimmaksi.
Perjantai aamuna tosiaan oli vielä töitä joten aamu meni työpaikalla. Siitä sitten saikin mennä kotiin valmistautumaan useamman päivän tanssimista varten!
Perjantaina sorruin ensimmäistä kertaa elämässäni energiajuomaan huonosti nukutun yön takia ja halusin tosiaan jaksaa sen perjantai illan kunnolla.
Piti sillon perjantai iltana majottautua siskon tykö mutta kaikki yksinkertaisesti sinä iltana lähti alamäknee kun muut kaverit halus lähtee hyvissä ajoin pois ja itseä se nyt vähän harmitti kun oli tiukka budjetti ja jos maksan jostain tapahtumasta sisään niin kyllä sitä haluisin sit olla sen rahan edestä siellä, joten siinä kyylä sitten tuli äyskittyä muille kun majotus asiatkin kusivat.
Onneksi kuitenki päästiin sit keskustaan kaverin tykö yöksi muuten oltaisiin oltu pulassa.

Lauantaina sit siinä aamulla tuli käytyä siskon tykönä ja sekään ei mennyt putkeen vaan sinne sit otin väärän bussin. Sinnekin kuitenki selvisi sitten.
Dark Marketista ei tullu ostettua mitään mutta työssäoppimis paikkaa kyselin ensivuodelle ja toivon mukaan tosiaan sitten pääsen sinne. Lauantaina oltiinkin sitten melkein tappiin asti ja meno oli jo huomattavasti parempi mitä perjantaina.

Sunnuntaina pääsi saunaan ja mentiin piknikille vaikka misattiinkin tää lumouksen oma piknik, oli meillä kuitenkin kivaa.

Loppu bileet lumouksen osalta oli kyllä jotain todella huikeeta en oo ikinä tanssinu näin hikisesti mitä tuolla tuli jorattua,
tekee kyllä iloiseksi että porukka tosiaan osaa pitää hauskaa ja tuntuu siltä että semmoinen elitistisyys on kaukana mut varmasti näitäkin löytyy. letka jenkka ja muut hyppimiset ja y.m.c.a tuli koettua täällä joten mielikuvat varmaan muille on sillain mitäs ihmettä gootti porukka tanssimas letka jenkkaa iskelmä musan tahtiin.

Tästäkin viikonlopusta jää hieman haikea olo kun on löytänyt semmoisen paikan jossa viihtyy ja ihmiset on samanhenkisiä ja on hyvä tunnelma. Onneksi kuitenki helsingissä ja tampereella järjestetään samanhenkisiä tapahtumia ympäri vuoden.

Mieletön kiitos kaikille mukana olleille ja tuli juteltua uusienkin kasvojen kanssa joten ilman muuta ensvuonna uusiksi ja vähän paremmin mietittynä majotus asiat ja rahatilanne!
perjantaina mentiin miss spookiness linjal the 69 eyes hengessä

Elli on ihana ystävä harmi et nähdään niin harvoin.

Lauantain vaatetus

john lennon helistin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti