maanantai 21. heinäkuuta 2014

Normi työtä, festareil töissä ja muutto samaan aikaan mission impossible?

Joo elikkä mun tosta nykysestä opiskelija kämpästä löyty hometta. Jee ilmankos olin ihan kipeenä koko kevään ja se päänsäryn määrä. Joten tosiaan tein viikonlopun normi töitä mansikoita myyden muutin välissä, perjantaina kävin kattoo Michael Monroee ja Popedan mentiin myös pitkästä aikaa likka kaverin kaa toijalasta tanssimaan ja pääsin siis perjantaina 4 nukkuu yöllä. Lauantai aamuna piti sit herätä taas aikasin töihin ja ekaa kertaa oon tosiaan sortunu energia juomaan että jaksaa sen muutto rumban töitten jälkeen ja vielä siitä sitten festareille töihin 17:00-00:00 oli siellä työaika. Ruoka tauon pidin siinä turisaksen esiintymisen aikoihin ja pääsin katteleen koko keikan mahtavaa taas oli, työ festareilla oli mukavaa sunnuntaina olin myös vielä siellä wanajan festareilla töissä Robinin puisto konsertis. Kyllähän se Robin  hyvin siellä esiinty mitä siihen omalle työpistelle kuuli.

Mutta selvisin tästä kaikesta rumbasta no väsynyt kyllä olin mutta iloinen mukavasta viikonlopusta ja päänsärky ja väsymys helpottanut huomattavsti kun pääsi tuosta kämpästä pois.
Kannattaa tosiaan se kämpän kunto katsella tarkasti ja kaikki epäilyttävä tutkia. Ei tullu yhtään mieleen kun muutin tuohon asuntoon että ne tahrat ja muut vastaavat suihkus vois olla hometta.

Nyt tosiaan asun vanhempien tykönä siihen asti kunnes löytyy jotain uuta kämppää hämeenlinnasta, Loma onneks alkaa itellä tän viikon perjantaina joten voi sitten ottaa rauhallisesti, tarkoitus olisi lähteä savon suuntaan sitten elokuus reissaamaan pois vain näistä ympäristöistä.

ei mee kaikki ihan putkeen, mutta ei se mitään on jotain mitä odottaa ja toivoa että ainakin yksi asia menisi hyvin.

tämän näköistä tosiaan tuolla kämpäs ollu ja haju on aika kamala ainakin omaan nenään
my favouritesai hienon paidan ja toi robin staff passi oli hieno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti