keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kiss while your lips are still red

Tuntuu aina vaan oudommalta mennä kotiin kun on viettäny pidemmän aikaa tääl Nilsiäs. Sitä tottuu siihen että herää toisen halaukseen ja että ne tietyt arjen rutiinit toistuu. Yksi ihanimmista asioista on se kun rakas tulee kotiin töistä ja hetken päästä nukahtaa viereen päikkäreille. Kyllä se vieläkin hieman oudolta tuntuu kun on joku joka haluaa nähdä vaivaa suhteen eteen ja välittää kunnolla sekä osoittaa sen sekä sanoin että teoin. Mää en enempää tarvi tykkään tästä kaverista juuri tuollaisena kun on ja asioista mitä voi tehdä yhdessä.

Suhde kyllä toi mukanaan myös ärsyyntymisen taas tiettyihin asioihin, mua ärsyttää vaan ihan mielettömästi se, että jotkut ihmiset tajuavat siinä vaiheessa rakastavansa yli kaiken toista, kun huomaa menettäneensä kyseisen ihmisen. Siinä vaiheessa myös ollaan valmiita tekemään kaikkensa.
Mää en vain ymmärrä tätä logiikkaa yhtään!
okei siihen varmasti voi liittyy monil jotai omia henk.kohtasia muuri asioita, mutta jos löytää sen ihanan ihmisen niin miks ei voi vaan heti tehdä kaikkensa sen henkilön eteen jos toinenkin tekee jo  joten mitä menetettävää tuommoisessa tilanteessa on?

Vihaan epävarmuutta yli kaiken tai vastauksia en tiedä, ehkä, katsotaan.
omal kohdal tuommoinen käytös kun itse on suhtees ja tullaan ruinaan takaisin (tätäkin on tapahtunut itelle useamman kerran joten siinä aika iso syy miksi se vain pistää vihaksi) toinen antoi sen varmuuden miten asiat etenee ja päätyy sit siihen mielummin kuin siihen epävarmaan tilanteeseen
semmoinen loukkaa, se tuntuu pahalta ja ärsyttää kaiken lisäksi, ite on vaan oppinut kokemuksen kautta sen, että ihmiset ei pahemmin muutu.
Se vaatii paljon!

Joskus voi ajatella muiltakin kanteilta asioita vaikka onkin itsepäinen ja on halu käyttäytyä itsekkäästi.

Mutta vaikka tämmöiset ihmiset ärsyttää niin ei se mun onnellisuutta pilaa mie en miun miehestäni luovu vaikka kirveellä uhattas.

Disneytä tähän loppuun koska ihan hyviä asioita opettavat ja Lumottu on muutenkin loistava elokuva suosittelen.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti