perjantai 8. elokuuta 2014

Wind of changeNo siinä meni aikalailla mun loma viiko aika äkkiä. Koulu alkaa kylläkin vasta 1.9 mutta sitä ennen pitäisi cossiasuja vääntää valmiiksi ja tehdä muutama tuutori asia. Oon onnellinen et mun päänsärky joka johtui visakylän kämpän homeesta lakkasi täs viikon aikana ja moni muukin asia on kääntynyt hyvin.

Ehkä isoin asia on itselle tuo että sitä tosiaan tuli vastaan ihminen joka halusi mun kanssa suhteeseen ja no minä tietenkin myös hänen kanssaan, kyllä vähän kierin onnesta tässä koko ajan.
Välimatkaa meillä on aika paljon mutta molemmat on yhtä täysillä mukana tässä ja haluaa panostaa yhtä paljon tän eteen. Ihan hyvä myös, että päätettiin jo nyt mikä on meininki kun tuota välimatkaa on enemmän ja maksaa paljon. Ei kyllä kauheasti tarvinnut epäröidä tämän suhteen. Ensi viikolla käydään yhdessä sitten keskiaikamarkkinoilla sekä muutamat keikat tiedossa mihin mennä yhdessä.
Oli mukava katsella Supernaturalin seiska tuottari kokonaan, vaikka nyt pitäisi ahmia kasi tuottari tähän perään, mutta taidan haluta senkin katsella toisen kainalossa. Sen verran vesiputous itkua aiheuttanu tuo sarja tähän mennessä mulle. 
Uusi Sherlock tuli myös aloitettua ja muutamat elokuvat katseltua sekä Dota 2 assembly matseja yle areenalta katseltiin pari päivää ja täytyy sanoa et en kyllä ihan heti muutama vuosi sitten olisi uskonut, että katselisin jonkun ihanan ihmisen kanssa tietokone pelin matseja selostettuna. 
Tämän parempaa lomaa en olisi voinut pyytää.
Tänään tuli käytyä katsomas kämppää jota hopsilta oli mulle tarjottu. Ihanaa että pääsen takaisin Hämeenlinnaan omalla tavallaan ollut mukava olla taas kotona, mutta sitten taas toisaalta sitä kaipaa sitä itsenäisyyttä. Uusi kämppis nyt täs jännittää kun en tiedä miten sit tykkää kun pääsääntöisesti kuuntelen raskampaa musiikkia ja pelaan tietokoneella kamujen kanssa. 

Perus Dota matsit http://naurunappula.com/890739/dota-on-rentouttava-peli.gif?group_id=22453


Asunto asiat on hoidossa ja toivon että ensi vuosi koulussa sujuu hyvin, mutta eniten nyt kuitenki haluan panostaa parisuhteeseen se on vain mulle kuitenki tärkeintä ja sieltä löytyy ne isoimmat unelmat itselle.

Haluan antaa itselleni kaikki mokat mitä on tullu tehtyä ja joo kyllä asioita olisi voinut käsitellä toisin talvella edellisen eron jälkeen mutta ainakin on vaan selkeyttänyt asioita mitä tosiaan haluan tältä suhteelta ja mitä en!

P.S 
tähän loppuun ihmiset ihan oikeasti jos joskus tapaatte sen ihmisen joka on teidän mielestä ihana tai se ihanin ihminen maailmassa, mutta alkuun ootte epävarmoja älkää olko epävarmoja tai ainakaan kovinkaan pitkään ja jahkailko ja miettikö asioita, koska sit se tilaisuus sanoa se kyseiselle henkilölle saattaa menne tosi nopeasti ohi kun joku muu kerkee ensin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti