sunnuntai 2. marraskuuta 2014

itsestään oppimista lanit ja keikkoja

No täs syksys on ollu paljon kivoja asioita sekä huonoja myös,
mää oon saanu uusia kavereita kiitos bion poppoo että ootte ottanu mut mukaan.
Foolaneilla oli taas uusia ihmisiä ja tietenki vanhat ihanat tutut naamat oli paikalla.
Kiitos taas Foolan jengille mahti viikonlopusta ja sai ajatuksia välil muualle.
Talvella tai keväällä taas seuraavan kerran lanitellaan :)

Mutta joo on täs syksys ollu ikäviäkin asioita yksi ystävä sanoi hyvästit aika ilkeällä tavalla, kun mietin useamman kuukauden et onko kaveri tyyliin kuollu kun en mitään ole kuullut henkilöstä ja sit saa viestiä et on ollu hiljaa koska on pistänyt välit poikki monesta eri syystä, mutta olisi ollut kiva jos olisi heti sanonut asiasta et ei haluu olla tekemisissä eikä sillai et toine on huolissaan kaverista et onko jotain sattunu.

Toinen on myös se että tuli todettua se että musta vain ei ole tähän välimatkaan ja tähän parisuhteeseen, tarvitsen niin paljon enemmän suhteelta kun sen että saat jakaa arjen sen muutaman päivän toisen kanssa kerran tai pari kuukaudessa, pahalta se tuntuu mutta en aio kuluttaa itseäni ja jaksamistani loppuun parisuhteen takia suhteessa kuitenki pitäisi olla onnelline eikä stressata sitä että ei ole rahaa mihinkää, matkustamine väsyttää joutuu oleen poissa perjantain tunneilta että pääsee toisen tykö koska bussit menee huonosti.  Ja muutenki et on paha olla. kyllähän suhteissa aina tulee komplikaatioita, mietin kyllä useampaan otteeseen onko se väärin että on halunnut yrittää kaikkensa että tästä voisi tulla jotain mutta sitten on huomannut sen et omat voimavarat ei vain riitä siihen. syyllistän aika paljon itseäni tuosta mutta haluan myös antaa anteeksi itselleni, me kaikki ollaan kuitenki ihmisiä ja jokaisella omat rajansa mihin pystyy, tää oli mulle kaikki uutta.

Mutta ainakin opin taas monia asioita itsestäni, kuin tärkeetä se on että yhdessä tekee asioita ja kokee asioita ja jakaa tosiaan sitä arkea enemmän yhdessä, kaipaan myös ymmärrystä siihen että oon herkkä kun mikä ja sen että ei enään ikinä näin pitkää välimatkaa. Tarvii myös sen samanlaisen ajatusmaailman asioista mie haluun normaalin avioliiton ja normaalin perhe elämän tulevaisuudessa ja haluan asua täällä etelässä lähellä tamperetta, helsinkiä ja lahtea, pitkät välimatkat tosiaan vaatii molemmilta tosi paljon ja tosiaan paljon sitä tasapuolisuutta.

Extempore reissuja harrastan yhä edelleen oli mukava lähteä katsomaan lord of the lostia parin päivän varotusajalla aluksi oli tosiaan niin et en olisi keikkaa lähtenyt katsomaan mutta just ja just sai rahat kasaan siihen että riitti rahat matkoihin ja lippuun. Mahtavuuttahan tuo keikka oli.
Nyt odottelen Jonne Aaronin uusinta levyä omaan pukin konttiin ja julkkari keikkaa siitäkin on hetki kun Jonnea viimeks kävi kattomas, Negative ikävähän on kyllä suuri ja kaipaan niillekin keikoille koko vähän väliä.

Kohta tosiaan tulee joulu ja pitäs olla vaikka mitä valmiina ja tuntuu että meillä koulussa kusee kaikki ryhmä projektit mitä nyt on menossa näitä oo mietitty yhtään fiksusti loppuun.

Mutta kyllä asiat tästä aina parempaan suuntaan menee ainoa tie pohjalta on ylöspäin

Syyslomal tuli kateltua tätä yks suosikki sarjoista

mul on joskus tylsää tunneilla

Palasin kirjojen pariin ajattelin et tää on hyvä lukea nyt syksyllä läpi uusiks

talvi tuli talvi meni no kyl se taas kohta sielt tulee


ei pysty meil o lanit

maanpäälline tähtitaivas


naiset kävi kuumana eturivis

lord of the lost meikkaukset

se tunne kun syöt nuudeleita viikon

löyisn aikoja sit tän nahka korsetin kirpputorilta

koska halloween

Hakoween asuni oli kiva tuomaroida paras asu

aurinko paistanu hämeenlinnas tääkin on ollu kiva ilmiö välil

raudoissa nyt yks kiva asia mitä ala asteel ei ollu mut nykyään saa valkata noitten kumilenkkien värit kui siistiä!

Pena the pääkallo pullo <3

vastapäisel kamul oli lani maskotteja
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti