maanantai 11. toukokuuta 2015

Aika kuluu nopeasti, kun on kivaa

En ole kerennyt hetkeen mitään kirjoittelemaan työharjoittelu Horror Shopissa on vienyt mut aika hyvin maan uumeniin. Täytyy sanoa et tää on ollut kyllä paras töyharjoittelu kokemus ikinä ja jatkan sit harjottelua elokuuhun asti ja saan siinä sitten suoritettua toisen harjoittelun. Valmistunkin sitten siis aikaisemmin mikä on ihan hyvä vain. Tosta puodista on omalla tavallaan kyl tullut semmoinen koti paikka sinne menee mielellään joka aamu tekemään hommia ja tervehtiin työkavereita.
Oon tyytyväinen siihen, että oon päässy tekeen laidasta laitaan hommia tullu tehtyä piirros suunnitelmia, koruja, rusetteja voodoo nukkeja ja viikinki huppuja tähän mennessä. On ollut itselle mieluista hommaa kun käsin on päässyt askarteleen kaikkea kivaa!

Vaikka muuten onkin tässä sujunut hyvin niin on sitä myös ollut matkan varrella tässä semmoisia asioita mitkä on harmittanu. Ero teki itselle kuitenkin hyvää, se ei vain toiminut omalta osalta ei siitä sen enempää.

Toinen asia mikä tässä on sit harmittanu aika urakalla, on se, että tietää vain yksinkertaisesti, että oma mummu ei elä enään pitkään. Viime viikonloppuna käytiin katsomassa mummua sairaalassa ja no kyllä itsellä vieläkin on tunteet pinnassa, pelkäsin, ettei mummu enään tunnistaisi mua mutta kyllä sen huomasi katsessta ja siitä miten kättä puristi että muistaa vielä kuka kyseessä. Olen kyllä iloinen että mummu on jakanu omat lapsuuden tarinansa mulle ja kertonu taitelija Vilho Lammesta erilaisia tarinoita ja esitelly paljon kirjoja jotka hänestä kertovat. Mummu on mulle vain todella rakas henkilö.

Kaikesta tästä huolimatta mulla muuten menee hyvin ja käyn nyt säännöllisesti psykiatrilla että saan mun paniikkikohtaukset haltuun ja etten enää ikinä satuttaisi itseäni millään tavalla.

Innostuin maalaamisestakin uusiksi kun sain siihen kannustusta ja on ollut muutenkin mukava huomata kun on selkeesti löytänyt ne omat juttunsa mitä sitä haluaa tehä. Maalaminen on yksi noista asioista. Tanssimiseen olen myös panostanut enemmän aikaa ja toivon mukaan tässäkin vain kehittyisi entisestään. Ehkä joskus pääsen aloittamaan sen tankotanssin mistä olen niin pitkään haaveillut.

Raudatkin saan pian pois! muutama kuukausi vielä leikkaukseen ja sit tuokin operaatio on pois alta jesss! odotan aika innolla et mun purenta on kunnossa ja kasvojen profiili suora.


pitkästä aikaa hymyilen näille pienille asioille jotka tekevät minut onnelliseksi.

2 kommenttia:

  1. Minä kun luulin, että aika kuluu nopeasti muutenkin...Meissä on paljon yhteistä, paitsi että maalaaminen on jäänyt minulta viime vuosina, kun ei enää ehdi. Aikoinaan se oli todella rakas harrastus, niinkuin kaikenlainen käsin tekeminen. Joskus yhä kaipaan sellaista puuhastelua...Taidamme molemmat olla sellaisia herkkiä taiteilijasieluja...

    VastaaPoista
  2. Minä kun luulin, että aika kuluu nopeasti muutenkin...Meissä on paljon yhteistä, paitsi että maalaaminen on jäänyt minulta viime vuosina, kun ei enää ehdi. Aikoinaan se oli todella rakas harrastus, niinkuin kaikenlainen käsin tekeminen. Joskus yhä kaipaan sellaista puuhastelua...Taidamme molemmat olla sellaisia herkkiä taiteilijasieluja...

    VastaaPoista