tiistai 19. toukokuuta 2015

Kipukynnys

En ole hetkeen lukenut kirjoja, vaikka kirjallisuudesta pidänkin paljon ja varsinkin jos on hyvä kirja joka vie tarinallaan mukanaan niin kyllähän noita tulee ahmittua.  Yleensä olen lukenut joko kauhua tai fantasiaa, muunlaisia ei oikein ole tullut luettua. Nyt ensimmäistä kertaa perehdyin erotiikka kirjallisuuteen. Eipä ole onneksi kyseessä 50 of grey vaan suomalainen teos nimeltä Kipukynnys. Kirjan ovat kirjoittaneet mies ja nainen salanimillä kertoen omista kokemuksistaan bdsm maailmassa. En ole sormellanikaan koskenut koko 50 shades of greyihin tai lukaissut yhtäkään sivua ja voin olla varma, että tämä on reipppasti parempi kirja kuin nuo yhteensä!

Muutamassa päivässä tuon tosiaan sain loppuun kun olin matkalla pohjoiseen.

Tykkäsin siitä miten kirja oli kirjoitettu, sopivasti arkea ja sopivasti kuvauksia sessioista ja kyllä siinä omakin mielikuvitus pääsi laukkaamaan mukavasti. Välillä tietenkin mietti, että hui en itse tuollaiseen lähtisi ja tuon täytyy tuntua ikävältä.

Jättäkää se 50 shades of grey villitys ja lukekaa mielummin tämä kirja, ihan oikeasti! Alkaa vaan jo huvittamaan otsikoinnit ja tuotteiden myynti erotiikka liikkeis "50 of grey-seksiä" niinkuin jossain iltalehden otsikossa mainittu tai sitten "50 of grey-tuotteet"

Ei kyllä kauheasti kiihota ajatus jos joku ehdottaisi, että "hei harrastettaisiinko 50 of grey seksiä vink vink"
EI!!! AAARGH!!!

Mutta palatakseni kipukynnykseen oli tuo aikalailla reippaasti itselle 5/5 kirja. Sai uusia ideoita ja myös hieman siitäkin ajatusta että tälläistä en halua kokeilla, jossain niitten rajojen kuitenkin pitää mennä.

1 kommentti: