sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Keväästä, mallistosta ja työelämä prjoketi II kurssista.

Tämä kevät on ollut todella kiireinen kouluhommien suhteen tuli tehtyä mun unelma projekti valmiiksi ja tämän jälkeen olikin heti perään oman malliston tekemistä johon hurahtikin aikaa.
Mulla on vasta nyt alkanut olemaan vapaa-aikaa ilman että, teen kouluhommia koko ajan mikä on ihan kiva.

Olen alkanut pikkuhiljaa olemaan taas onnellinen ja saanut sitä omaa itsetuntoa hyvin takaisin ja osaan taas nauttia niistä omista jutuista (note to myself: enää en anna itteeni kohdella huonosti suhteessa).

Kävin ensimmäistä kertaa Hanamissa kirsikankukka juhlassa ja no ainoa huono puoli tosiaan oli, että eipä niitä esityksiä nähnyt yhtään, kun oli niin paljon ihmisiä, matala lava ja kun olen niin lyhyt!
Todella kaunista kuitenkin oli ja en uskonut, että suomessa tälläisiä puistoja voisi olla.

Sain kesätöitä sellanen hento jee, koska palkkaahan tästä nyt loppujen lopuksi ei käteen pahemmin jää kun on osa-aika työ ja se muutama päivä viikossa ja tunteja on n. 5 tuntia päivässä, no saanpahan vuokran maksettua niinkuin silloin yksi kesä! ehkä sitten koulun jälkeen pystyn paremmin hakemaan työtä ja toivon mukaan on mahdollisuus saada parempi paikkakin. Alkaa vähän kyllästyttämään tämä jatkuva opiskelija elämä ja miettiminen et ostanko nyt ruokaa vai ostanko uudet kengät kun vanhat on hajalla.

Viikon päästä on Desucon!! mukava taas kunnolla päästä fiilistelemään coneilua vaikka, töitä mulla on lauantai aamuna. Onneksi sitten lauantai iltapäivä ja sunnuntai on kokonaan vapaata aikaa puuhailla ja nähdä kavereita.  Tarkoituksena olisi cossailla ainakin Rinoaa Final Fantasy kasista pitkästä aikaa ja Nouhimea Sengoku Basarasta.

Muita kesän suunnitelmia tuossa onkin sitten nummirock, tuleepa tämäkin sitten koettua ensimmäistä kertaa. (on silti aika epävarmaa vielä kun en tiedä työvuoroja tonne)

Heinäkuussa taas Lumous ja on muuten ihan mahtavaa että, Aesthetic Perfection on lauantaina esiintymässä siellä! viimeks missasin noi keikat kun, oli suomessa käymässä.

Elokuussa mulla sit pitäisi 99% varmuudella olla tuo leuka leikkaus jota tässä on jo odoteltu 3 vuotta. Jännittää kyllä ihan helvetisti, mutta kaks kaveria on selvinny hyvin tuosta joten enköhän minäkin selviä!

Vaikka työt masentaa niin koitan silti nauttia kesästä ja leikkauksen jälkeen onkin sit aikaa löhöillä ja tuijotella tv-sarjoja muutaman viikon edestä.

Tähän loppuun voisin hieman enempi avata tuota mun työelämä projekti II kurssia Hamkissa.
Kurssin ideana oli siis hankkia itselle asiakas jolle sitten tehdä jotain joko suunnittelu työtä valmistusta tai vaikka molempia ja vähän katsoa mitä se asiakastyön tekeminen on ja tehdä sit loppuun raportti työskentelystä.
Sain itselleni asiakkaasi Whispered nimisen suomalaisen metalli yhtyeen jonka tyyli painottuu death metalliin japanilaisella folk musiikki painotuksella.

Bändin pojilla oli selkeät idea pohjat ja teemat mitä toivoivat vaatteilta. Värimaailma tulisi heidän kabuki kasvomaalauksista, ja muutenkin vaatteiden pohjalla oli Kabuki teatteri ja yksi hakusana oli Kabuki Warrior millä tuli metsästettyä jotain kuva lähteitä. Samurai panssarit ja kulttuurit myös. Pohjana käytettiin heidän vanhoja esiintymisasuja jotka olivat perinteiset hakamat ja paita.

Näihin tosiaan sitten lisäiltiin hieman yksityiskohtaa samurai panssareiden pohjalta ja kabuki teatteri vaatteiden piirteitä.

Reikiä tosiaan uli napsuteltua aika urakalla että sain maton kuteet pujoteltua läpi kankaista ja tehtyä tosiaan noita panssari punontoja. Siinä olikin sitten hommaa kyllä mutta nautin todella paljon näiden asujen tekemisestä ja muistan kuinka itkin syksyllä sitä kun oli vähän muita pakollisia hallitus hommia ja en päässyt näitä aloittamaan hyvissä ajoin, en oo sellaista palavaa halua tehdä jotain ompelu juttua kokenut koskaan aikaisemmin.

Kyllähän tuo projekti kanssa opetti paljon mitä ottaa huomioon tälläisissä hommissa. Esim. se että suomen materiaali valikoima on hyvin köyhä, tosiaan jos haluaisit 100% hyvät materiaalit niin ne tosiaan saa tilata ulkomailta suosiolla, tässä tapauksessa aika tuli vastaan mutta onneksi löydettiin kuitenki suhtkoht sopivat materiaalit ja oikeat värisävyt näihin asuihin. Opin tekemään samurai panssari punontoja!

Ihan mieletön projekti ja tekisin mielelläni uudestaan. Oli hienoa päästä toteuttamaan omaa unelmaa näinkin mielekkäässä projektissa. Oppinu kyllä itestä sen että ei musta miksikään ns. "muodin" tekijäksi ole. Tälläiset projektit on mun juttu ja sainhan tuosta työelämä projekti II kurssista sen 5 joten arvosanakin kelpaa kyllä.

Mallistossakin oli jonkin verran vahvasti mukana tuo metalli kulttuuri ja se yhdistettynä gootti kulttuuriin. Tälläistä mää siis olen koko kevään tehnyt. Oikeastaan siis viime vuoden marras-joulukuusta asti.


Se tunne kun nimmari lappuun kirjoitetaan Kissanaiselle

Elokuutio tuli kevääl ja pitihän sitä taas näitä herroja käydä moikkaamassa! Tampere Kuplii sattui samalle viikonlopulle joten cossi asussa tuli siel käytyä.


Malliston yksi asukokonaisuus  Malli: Elli Virtanen
Malliston toinen asukokonaisuu

Malliston ainoa miesten asukokonaisuus
Olen eniten tyytyväinen tuon paidan selkäosaan ja sivuihin
Täälläkin tuli käytyä

Kierrelly taas kirpputoreja ja mukaan tarttui Soan tuottareita parilla eurolla

Heavy Rain origami


Hanami juhlasta

Puistosta

Tuo pieni sydän <3

Metsutan songs of the voidin keskiaukeama kuvat ja vaatetukset edustettuna!
Tämän kaverin kanssa tehtiin paljon paljon reikiä
Jussin paidasta tehtiin hihaton suosiolla

Tässä hieman sit hiha yksityiskohtaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti